Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

PRISTIGLE 3 PRIJAVE ZA 10 MJESTA

Produžen rok za kandidature za tijela Udruge lađara Neretve

Objavljeno prije

Sukladno ranijem pozivu za kandidaturu za tijela Udruge lađara Neretve 14. siječnja bio je rok za predaju kandidatura. U navedenom roku za predsjednika ULN pristigla je jedna kandidatura (Milojko Glasović) koja je nepotpuna te po jedna kandidatura za dopredsjednika i člana uprave, (ukupno 3 prijave za 10 mjesta).

Upravni odbor na svojoj sjednici od 14. siječnja 2020.g. donio je odluku da se kandidacijsko razdoblje produžuje zaključno sa 23. siječnja u 18.00 sati kada kandidature moraju biti dostavljene bez obzira na način slanja.

Izborna skupština održati će se u utorak 28. siječnja 2020. god. sa početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici u Metkoviću (Zgrada političkih stranaka), Kralja Zvonimira 22.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Napomene i upute:

 • Kandidacijski postupak za izbor tijela Udruge završava 23. siječnja 2020. god. u 18.00 sati (krajnji rok za dostavu kandidatura na adresu ULN, bez obzira na način slanja).
 • Pravo da budu birani u tijela ULN imaju svi državljani RH
 • Jedan kandidat može svoju kandidaturu podnijeti za maksimalno dva tijela Udruge. U kandidaturi se mora navesti za koje se tijelo/a Udruge osoba kandidira
 • Kandidature se mogu podnijeti za Predsjednika, Potpredsjednika, 2 člana Upravnog odbora i 3 člana Nadzorno-stegovnog odbora. Mandat svih tijela ULN traje 3 godine.
 • Kandidat za Predsjednika u svojoj kandidaturi predlaže Tajnika ULN i dva člana Upravnog odbora, i oni se sa njim biraju u paketu (odabirom Predsjednika na funkciju i oni bivaju izabrani na funkcije)
 • Svi kandidati za članove svih tijela Udruge (i one koje predlaže kandidat za Predsjednika) uz svoju prijavu obavezno moraju dostaviti sljedeće: kopiju osobne iskaznice, životopis, dokaz o stručnoj spremi (kopija svjedodžbe/diplome/radne knjižice ili sl.), potvrdu nadležnog suda o nekažnjavanju (ne stariju od 6 mjeseci), kandidat za Predsjednika; viziju i program razvoja i aktivnosti Udruge za vrijeme svojeg mandata, kandidat za Predsjednika; potvrda Porezne uprave o nepostojanju poreznog duga. Uz gore navedeno, kandidati mogu priložiti i dokaz ili izjavu o: iskustvu na sličnim poslovima, poznavanju rada na računalu (MS Office, Internet, mail, i sl.), poznavanju stranog jezika (engleski, njemački, francuski ili talijanski), ostalim kvalitetama koje posjeduje, a koje mogu biti korisne za rad u tijelima Udruge

DOSTOJANSTVENO PODRŽAVAJMO HRVATSKU

Budi navijač! Izbjegavaj protupravna ponašanja – poručuju iz policije

Dostojanstveno podržavajmo hrvatsku nogometnu reprezentaciju na UEFA EURO 2024. u Njemačkoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Budući da se danas u 15 sati odigrava nogometna utakmica hrvatske reprezentacije s reprezentacijom Albanije, pozivamo građane, pogotovo one koji će utakmicu pratiti na javnim mjestima i u ugostiteljskim objektima, da dostojanstveno bodre reprezentaciju te da izbjegavaju protupravna ponašanja.

Za očekivati je da će i nastavak natjecanja u grupnoj fazi također privući veliki interes građana koji već tradicionalno prate utakmice naše reprezentacije uz obiteljska druženja, na otvorenim prostorima, prvenstveno gradskim trgovima, ulicama, rivama, terasama ugostiteljskih objekata i slično. U brojnim mjestima, prvenstveno gradovima, organizirat će se i javna praćenja TV prijenosa kojima će prisustvovati veliki broj građana.

Kako bi nakon utakmice ostao samo nogometni naboj, a ne neželjene posljedice, preporučamo:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
 • da organizatori takvih okupljanja vode brigu o zdravlju i sigurnosti svojih posjetitelja – posebice žena, djece i starijih osoba
 • da navijači/posjetitelji/simpatizeri hrvatske nogometne reperezentacije:
  • izbjegavaju konzumiranje većih količina alkohola
  • ne koriste pirotehnička sredstava – budući da njihovo korištenje u mnoštvu građana može imati ozbiljne posljedice
  • prilikom dolaska ili odlaska s okupljanja navijača ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola te da obrate pažnju na sigurnost u prometu općenito

Policija će uz druge službe, kao i do sada, poduzimati potrebne mjere iz svoje nadležnosti i u skladu s važećim propisima, a što može uključivati i video i foto dokumentiranje, kako bi praćenja nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na javnim prostorima protekla bez većih izgreda i protupravnih ponašanja.

Uživajte u utakmici, bodrite naše reprezentativce u zdravom sportskom duhu – učinimo našu reprezentaciju ponosnom, kao što i ona čini nas!

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije