Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

BAZA INTERVENTNE JEDINICE POLICIJE U PLATU

Svečano obilježena 31. obljetnica osnivanja Specijalne jedinice policije Grof

Objavljeno prije

U bazi interventne jedinice policije u Platu svečano je obilježena 31. obljetnica osnivanja Specijalne jedinice policije Grof.

U ime Dubrovačko-neretvanske županije svečanosti su nazočili pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, obitelj i branitelje Đurđica Popović te županijski vijećnik Teo Andrić.

‘U temelje jedine nam domovine živote je ugradilo deset pripadnika jedinice Grof. Ne postoje riječi kojima bi se izrazila dovoljna zahvalnost za čin neograničene ljubavi prema domu i prema našoj Hrvatskoj. Ja vam ovdje danas od srca čestitam 31. obljetnicu osnutka, ali čestitam i činjenicu da svi vi, ovdje okupljeni činite sve da se žrtva vaših kolega i suboraca nikad ne zaboravi. Obveza svih nas, kao zajednice, kao društva, je njegovati i isticati njihovu hrabrost i hrabrost svih branitelja, čuvati istinu i jedinu nam domovinu Hrvatsku. Od srca Vam hvala. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji uvijek ćete imati prijatelja i partnera’, poručila je pročelnica Popović.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Na svečanosti su dodijeljene i zahvalnice svima koji podupiru rad Udruge Specijalne jedinice policije Grof, među kojima je i Dubrovačko-neretvanska županija.

Uz emotivan nastup učenika Umjetničke škole Luke Sorkočevića, predstavljena je i knjiga Tragovi vječnosti’ autorice Tihane Magaš. Riječ je o zbirci tekstova o poginulima i stradalima pripadnicima Specijalne jedinice policije ‘Grof’ u Domovinskom ratu

Sveznalica 7400xXpx

Za sve preminule članove položeni su vijenci i zapaljene svijeće.

Današnjoj svečanosti, uz obitelji i suborce članova jedinice Grof, nazočili su i izaslanik potpredsjednika Vlade i ministra hrvatskih branitelja Toma Medveda Dinko Tandara, dubrovački gradonačelnik Mato Franković, zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo te drugi visoki uzvanici.

PROSINAČKE RADOSTI

Na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela

Objavljeno prije

Jutros ni jako jugo nije spriječilo najmlađe sugrađane u prosinačkim radostima, na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela.

Događaj su svojim nastupima i recitacijama uveličali Zbor OŠ Stjepana Radića pod ravnanjem s. Mile Deak, “Balončići” i “Potočići” iz Dječjeg vrtića Metković te mali KUD-a Metković.

Prigodni program vodila je direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U 14 sati najavljeno je kićenje božićne jele i kod crkve sv. Nikole na desnoj strani grada, a za nedjelju u 15 sati paljenje prve adventske svijeće na Trgu kralja Tomislava.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije