Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

DAN GRADA METKOVIĆA

Svečana sjednica Gradskog vijeća

Objavljeno prije

U povodu Dana grada Metkovića, sinoć je u Domu kulture održana Svečana sjednica Gradskoga vijeća na kojoj je gradonačelnik Petrov uručio javna priznanja grada.

Ovogodišnji dobitnici nagrada grada su Zdravko Vučićević, za životno djelo, Lajla Mišur Volarević, za posebna postignuća u području kulture, Tomislav Nogolica, za posebne zasluge na području gospodarstva,  Patrik Čavar i Slavko Goluža, za iznimna postignuća na području sporta.

Ovom prigodom gradonačelnik se osvrnuo na situaciju u gradu od trenutka dolaska nove vladajuće garniture.

Osim mjera štednje i odgovornog financijskog ponašanja zbog teške situacije u gradskom proračunu, što je još gradonačelnik izdvojio poslušajte u razgovoru koji je vodila Jadranka Bulić (Radio Delta).

[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/07/2007_PETROV.mp3″ width=”640px”]

Položeni vijenci za preminule i poginule sugrađane

Predstavnici grada, političkih stranaka i udruga proizašlih iz Domovinskoga rata jučer su položili vijence i zapalili svijeće pred Središnjim križem na Groblju sv. Ivana i pred Spomenikom poginulim hrvatski braniteljima s područja grada Metkovića.

 

Izložba Mladena Veže u GKS-u

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske Metković sinoć je u Galeriji GKS-a održana izložba slika Mladena Veže. Nakon uvodnog govora Stanka Špoljarića izložbu je otvorio gradonačelnik Petrov.

 

Koncert Grupe Narona

Na Trgu Kralja Tomislava brojne posjetitelje do kasno u noć je zabavljala Grupa Narona iz Metkovića.

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije