Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

DJEČJI GLAS NERETVE 2024.

Skupini Tajno pismo prva nagradu publike, Mari Murtezani prva nagrada žirija

Objavljeno prije

Sinoć je na Ljetnoj sceni GKS-a održan Dječji Glas Neretve, festival koji je okupio 21 talentiranog izvođača amatera. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i radošću, dok su mladi pjevači oduševljavali publiku svojim izvedbama.

Nagrade publike:

  • Prvo mjesto: Skupina Tajno pismo s izvedbom pjesme “Žuljaju me cipele” od Sanje Doležal.
  • Drugo mjesto: Dalibor Grmoja s pjesmom “Rim tim tagi dim” od Baby Lasagne.
  • Treće mjesto: Luce Mijoč s pjesmom “Kao moja mati” od Zdravka Čolića.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nagrade stručnog žirija:

Stručni žiri u sastavu Žaklina Marević, Marija Jerković i Ante Šprlje imao je težak zadatak odabrati najbolje među izvrsnim izvođačima.

RENT-A-CAR M 740
  • Najbolji scenski nastup: Cvita Vekić s pjesmom “Neka mi ne svane” od Danijele.
  • Najbolja interpretacija: Erika Malezija s pjesmom “Dajem ti srce” od Doris Dragović.
  • Prva nagrada: Mara Murtezani s pjesmom “Never Enough” koju izvodi Loren Allred.
  • Druga nagrada: Mateja Gutić s pjesmom “Fairytale” od Alexandera Rybaka (Eurosong 2009. godine).
  • Treća nagrada: Ante Ramić s pjesmom “Divlji vjetre” od Damira Kedže.

Večer je bila ispunjena glazbom, talentom i entuzijazmom, a Dječji Glas Neretve još jednom je dokazao koliko je važno podržavati i promicati mlade glazbene talente. Publika je uživala u izvedbama, a svi sudionici zaslužuju čestitke za svoje izvanredne i hrabre nastupe.

Donosimo video-prilog pobjedničkog nastupa skupine Tajno pismo i foto-galeriju.

METKOVSKO LJETO

Zagrebački komorni orkestar večeras u Galeriji GKS-a Metković

Objavljeno prije

U Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković u srijedu, 24. srpnja s početkom u 21 sat koncert će održati Zagrebački komorni orkestar. Koncert se održava u sklopu programa manifestacije Metkovsko ljeto, a ulaz je slobodan.

Zagrebački komorni orkestar čine glazbenici koji, izvodeći baroknu, klasičnu i suvremenu glazbu, žele široj publici predstaviti bogatstvo i ljepotu ozbiljnih nota. Kroz međunarodni Festival Musica Maxima te brojne koncerte i gostovanja, Zagrebački komorni orkestar sa svojim prijateljima glazbenicima iz cijelog svijeta pokušava dodatno potaknuti ljubav prema klasičnoj glazbi. Zagrebački violinisti, Mladen Dervenkar i Marko Mađarić, okupili su 2004. petnaest mladih vrhunski obrazovanih gudača s Muzičke akademije u Zagrebu i ponovo pokrenuli Zagrebački komorni orkestar koji je Rudolf Matz okupio još davne 1937. godine s idejom da nastave tradiciju zagrebačke violinističke škole. Kvalitetu dosadašnjeg djelovanja ZKO-a prepoznata je u suradnji sa solistima poput Maxima Fedotova, Monike Leskovar, Galine Petrove, Francoisa Weigela i drugih.

Orkestru su značajno doprinijeli i dosadašnji voditelji Diane Pascal, Tonko Ninić i Orest Shourgot. Posebnu važnost za ZKO ima i trajna suradnja i prijateljstvo s ruskim virtuozom Maximom Fedotovim, koji je od samog početka djelovanja orkestra počasni voditelj, a od 2009. godine i umjetnički direktor međunarodnog festivala Musica Maxima u organizaciji Zagrebačkog komornog orkestra.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Organizator koncerta je Ustanova za kulturu i sport Metković, a održava se uz potporu Ministarstva kulture i medija RH i Grada Metkovića.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije