Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

COCO CLUB

Silvestarska noć uz Ivu Amulića i Klapu Rišpet

Objavljeno prije

amulic-rispet

Coco club za vas je pripremio najbolji način za zakoračiti u Novu godinu. Naime, uz jedinstven ambijent i ugodnu zabavu, te obilat catering, piće dobrodošlice i druga iznenađenja u Silvestarskoj noći zabavljati će vas Ivo Amulić i Klapa Rišpet.

Organizatori javljaju kako je odaziv više nego dobar, te za one koji se još nisu odlučili gdje za Novu, napominju da je ostalo još malo slobodnog mjesta. Stoga brzo rezervirajte svoje mjesto jer novogodišnja noć samo što nije na vratima..

Ulaznice po cijeni od 120 kuna možete kupiti u Ćakula baru, dok sve druge informacije i rezervacije stolova možete napraviti na brojeve mobitela 098 948 3622 i 099 682 7974.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije