Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

DONACIJA

SDP i HNS darovali metkovsko rodilište

Objavljeno prije

donacija-rodilistu-01

Povodom Dana grada članovi SDP-a i HNS-a darovali su danas metkovskom rodilištu dva uređaja u ukupnoj vrijednosti 5.400,00 kuna.

Radi se o doppleru koji služi za slušanje otkucaja čedinjeg srca preko trbuha majke i aspiratoru koji služi za čišćenje dišnih puteva novorođenčeta. Oba aparata su mobilna i imaju baterije, te se mogu koristiti u transportu trudnice, odnosno novorođenčeta u veći centar u slučaju potrebe.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Specijalistica ginekologije i opstetricije Dženis Jelčić,  odjelni liječnik Rodilišta Metković, zahvalila se donatorima, te istaknula kako je ova donacija vrijedan doprinos i znak prepoznavanja potrebe ulaganja u uvjete u kojima djeca dolaze na svijet, a s ciljem da naše rodilište postane još opremljenije i spremnije za početak života naših malih Neretvana.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije