Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

TRI NOVA RADNA MJESTA ZA OSOBE S INVALIDITETOM

Radionica ”Prijatelja” bogatija za novu ‘pilu’ – printer Roland vrijedan 87.000 kuna

Objavljeno prije

UOSI Prijatelj, printer Roland

Zahvaljujući donaciji Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom u našu udrugu stigla je nova ”PILA” – printer marke Roland vrijedan 87.000 kuna. – javili su putem svoje službene fb stranice iz UOSI Prijatelj.

– Sada smo još spremniji za izradu suvenira, a zahvaljujući suradnji sa našim partnerima i plasmanu istih zaposliti ćemo dvije do tri osobe s invaliditetom.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

I dok se neke naše kolege predsjednici udruga i saveza osoba s invaliditetom bore protiv obveze zapošljavanja osoba s invaliditetom mi se trudimo suprotno. Želimo svojim primjerom pokazati poslodavcima na tržištu rada da i osobe s invaliditetom ako im se urede uvjeti za rad mogu samostalno privređivati i uključiti se u gospodarske tokove.

Uskoro i u našu zadrugu ”PRIJATELJICA – socijalna zadruga” od istog donatora stižu i dva CNC stroja na kojima ćemo zaposliti još jednu osobu s invaliditetom. Strojevi su ugovoreni i rok isporuke je 45 dana, – javili su iz UOSI Prijatelj.

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije