Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DRUGI KRUG LOKALNIH IZBORA

Goran Aleksić (SNAGA) pružio potporu Mostu nezavisnih lista

Objavljeno prije

MOST NL

29. svibnja 2017, MetkovićStranka SNAGA na čelu sa saborskim zastupnikom Goranom Aleksićem održala je zajedničku konferenciju za medije s Mostom nezavisnih lista u Metkoviću kako bi na taj način izrazila potporu Mostovim kandidatima u drugom krugu lokalnih izbora.

Sveznalica 7400xXpx

– Izražavamo podršku Katarini Ujdur, Miri Bulju, Nikoli Grmoji i Tomislavu Paneniću u drugom krugu izbora. Most je taj koji pruža potpunu podršku nastojanjima Udruge Franak kao i stranke SNAGA da konačno riješe sve probleme nastale zbog nezakonitog poslovanja hrvatskih banaka. Zahvalan sam im jer su se pokazali kao most prema rješenju problema s bankama, za razliku od HDZ-a koji je imao priliku djelovati, ali to nije učinio, – istaknuo je Aleksić.

Katarina Ujdur, kandidatkinja za gradonačelnicu Metkovića zahvalila je na podršci i kazala da je borba za male ljude ono što povezuje Most i SNAGA-u i da će ona u svojem daljnjem djelovanju nastaviti odvažno raditi na taj način.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Politički tajnik Mosta i kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Grmoja osvrnuo se na suradnju prilikom donošenja Zakona o HNB-u koji je bio prijedlog Mosta, a imao je snažnu podršku SNAGA-e.

– Prilikom rasprave svi smo bili suglasni da bi državna revizija trebala ući u HNB, a na glasovanju se pokazalo da su mnogi saborski zastupnici u službi banaka i to je bila jedna poražavajuća činjenica. Aleksić je primjer zastupnika koji nudi konstruktivna rješenja koja imaju našu punu podršku, – rekao je Grmoja.

Predsjednik Mosta Božo Petrov rekao je da suradnja između ove dvije stranke postoji od prije jer imaju isti smjer, a to je vizija Hrvatske u kojoj bi svi građani imali jednake šanse.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije