Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA BIOM

Radionica ‘Delta Neretve – jačanje primjene zakona u lovstvu i zaštiti prirode’

Objavljeno prije

Udruga BIOM

Udruga BIOM Vas poziva na radionicu „Delta Neretve – jačanje primjene zakona u lovstvu i zaštiti prirode“. Radionica će poslužiti kao prilika za razmjenu informacija između sudionika s različitih područja interesa o primjeni zakonskih propisa u lovstvu i zaštiti prirode te će na njoj prisustvovati članovi lokalnih lovačkih društava, predstavnici javnih ustanova, Ministarstva zaštite okoliša i prirode te Ministarstva poljoprivrede. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na radionici, nakon nje Vam možemo poslati glavne zaključke i fotografije.

Radionica se održava iduću srijedu 28. rujna 2016., u Gradskom kulturnom središtu Metković, Stjepana Radića 1, Metković s početkom u 10 h te predviđenim završetkom oko 15 h.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Detaljna agenda radionice:

10:00 Okupljanje i predstavljanje sudionika
10:45 Predstavljanje projekta Adriatic Flyway 3; Ivan Budinski (Udruga BIOM)
11:00 Delta Neretve – specifičnosti i tradicija; Ivan Budinski (Udruga BIOM)
11:30 Pauza za kavu
12:00 Zakonska legislativa u lovstvu; Marko Tomljanović (Sektor inspekcija u šumarstvu i lovstvu, Ministarstvo poljoprivrede)
12:30 Krivolov u Mediteranu; Maja Polić (Sektor inspekcijskog nadzora zaštite prirode, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode)
13:00 Lov u kontekstu Zakona o zaštiti prirode; Maja Polić (Sektor inspekcijskog nadzora zaštite prirode, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode)
13:30 Uočeni nedostaci na terenu; Ivan Budinski (Udruga BIOM)
14:15 Zaključci radionice i evaluacija

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije