Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Pročelnica Marević na otvaranju Međunarodne konferencije o upravljanju digitalnim platformama

Objavljeno prije

Pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević nazočila je svečanom otvaranju Međunarodne konferenciju o upravljanju digitalnim platformama: Stvaranje Globalnog foruma regulatornih mreža koju organiziraju Agencija za elektroničke medije i UNESCO.

Svjetski dan borbe protiv govora mržnje obilježava se 18. lipnja, stoga je današnji dan simbolično izabran kao datum održavanja konferencije i početka djelovanja Globalnog foruma regulatornih mreža.

Konferencija je okupila dionike iz različitih područja i mreža povezanih s ovom tematikom kako bi  istražili ključne izazove i prilike u upravljanju digitalnim platformama. Glavni naglasak konferencije je službeno pokretanje Globalnog foruma regulatornih mreža kao platforme za dijalog i suradnju međunarodnih regulatornih tijela.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Današnjem otvaranju konferencije nazočili su i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar pravosuđa, uprave i digitalne transformacije Damir Habijan, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, ravnatelj Agencije za elektroničke medije Josip Popovac i drugi visoki uzvanici.

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije