Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

Prijavite se na online radionicu “Jedan dan u koži poduzetnika”

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu online radionicu na temu “Jedan dan u koži poduzetnika”. Prilika je to za provjeriti koliko dan traje, gdje nam cure minute, kako uzeti predah i ima li poduzetništvo smisla? Odgovore na ta i brojna druga pitanja uz sudionike radionice će pokušati odgovoriti Zvonko Čuljat, vlasnik i direktor TERABOT, tvrtke specijalizirane za pružanje podrške i usluga savjetovanja u poslovanju i poslovnom upravljanju.

Predavač Zvonko Čuljat završio je RIT Croatia, a karijeru započinje kao dio tima DUNEA-e, Županijske razvojne agencije. Netom prije aktualne krize osniva TERABOT, tvrtku koja klijentima pruža usluge savjetovanja pri unapređenju digitalizacije poslovanja, strateškog planiranja te dokapitalizacije i rasta poslovanja.

Radionica će se održati u četvrtak, 24. veljače 2022. godine s početkom u 10 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Za sudjelovanje na radionici prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/qL3bKzzKhxBTnXzb8

RENT-A-CAR M 740

– maila: czp@czp.hr

– telefona: 020/418-401

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Ivano Palinić među 20 učenika s najboljim prosjekom riješenosti na državnoj maturi

Objavljeno prije

Foto: Privatni album

Maturant Gimnazije Metković Ivano Palinić među učenicima je s najboljim prosjekom na državnoj maturi, a za uspjeh je dobio i nagradu Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih.

Naime, u Ministarstvu je održana dodjela Nagrade Marin Soljačić, Nagrade dr. Ante Žužul, Nagrade za informatiku i nagrada Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih maturantima koji su ostvarili izniman uspjeh na državnoj maturi u školskoj godini 2023./2024. Ministarstvo će tako ove godine novčanim iznosom od 350,00 eura te posebnim priznanjima nagraditi najbolje maturante prema kriteriju – učenici koji su ostvarili najbolji rezultat na obveznim ispitima državne mature (najbolji prosjek riješenosti obveznih ispita na višoj, A razini), učenici strukovnih škola koji su ostvarili 100% na nekom od ispita, uz uvjet da su položili sve obvezne ispite te učenici koji su dva ispita riješili 100%, a nisu ni u jednoj od spomenutih kategorija.

Prema ukupnim ostvarenim rezultatima na državnoj maturi najbolji je Vid Šarić, maturant Gimnazije Pula. Maturant prirodoslovno-matematičkog smjera Gimnazije Metković Ivano Palinić našao se među 20 učenika s najboljim prosjekom riješenosti obveznih predmeta na maturi! Također, Ivano je ispit iz Fizike riješio s impresivnih 98,33 %.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Popis svih dobitnika nagrada Ministarstva pogledajte ovdje.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije