Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

PODUZETNIČKI INKUBATOR U PLOČAMA

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Iskoristite puni potencijal TikTok-a i LinkedIna’

Objavljeno prije

U današnjem digitalnom dobu, platforme poput TikToka i Linkedina igraju važnu ulogu u našim životima. One predstavljaju prostor gdje se ideje mogu brzo širiti, a pojedinci mogu izraziti svoju kreativnost i osobnost na globalnoj razini.

Kako biste stekli vještine potrebne za uspješno korištenje TikToka i LinkedIna, bilo da želite proširiti svoj utjecaj, izgraditi profesionalnu mrežu ili istraživati nove karijerne mogućnosti,  Centar za poduzetništvo DNŽ za vas organizira besplatnu radionicu „Iskoristite puni potencijal TikTok-a i LinkedIna“.

Mjesto održavanja radionice: Poduzetnički inkubator Ploče (Crna rika 7a, Ploče)
Datum održavanja radionice: 26.04.2024. u 10.00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 3 sata

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Sadržaj radionice

Radionica udružuje snagu i dinamiku TikToka s profesionalnim potencijalom LinkedIna, nudeći sudionicima priliku da prošire svoje digitalne horizonte kroz dva vrlo različita, ali podjednako ključna digitalna svijeta. Radionica je dizajnirana tako da pruži temeljit uvid u korištenje ovih platformi, od kreativnog izražavanja i izgradnje zajednice na TikToku do razvoja profesionalne mreže i brenda na LinkedInu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Zar postoji osoba koja zna baš sve o TikToku i spremna je podijeliti s nama svoje znanje? Da, to je Dario Marčac! Dario je osnivač Crewa, inicijative koja je okupila preko 60 kreativaca i zajedno broje više od 8 milijuna pratitelja, postavši tako najveća TikTok zajednica kreatora na našem području. S više od 500,000 pratitelja, Dario nije samo osoba koja vodi Crew, već i netko tko se trudi svojim radom ostaviti trag, što dokazuje impresivnih 120 milijuna ostvarenih impresija za klijente. Uz TikTok, posljednje tri godine intenzivno se posvetio i LinkedInu gdje je razvio mrežu od preko 20,000+ konekcija i ostvario 3 milijuna impresija u godinu dana.

Kako se prijaviti? Prijave su obavezne putem jedne od navedenih opcija:

Prisutnost na ovoj radionici bit će korak naprijed u vašem digitalnom putovanju. Prijavite se već danas i pridružite nam se u istraživanju mogućnosti koje vam pružaju TikTok i LinkedIn!

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Otvoren 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome parku otvoren je 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’.

Nakon nastupa mlađe skupine KUD-a Metković, posjetitelje je pozdravio predsjednik Zajednice braniteljskih zadruga Mijo Vukušić koji je ujedno i otvorio Sajam.

Inače, cilj Sajma je afirmiranje malih proizvođača s ruralnih područja, posebice onih uključenih u ekološku poljoprivrednu proizvodnju te svih onih koji izlažu različite rukotvorine. Sajam organizira Udruga Dobra, Zajednica braniteljskih zadruga te Modrozelena zadruga, a možete ga posjetiti tijekom dana.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije