Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM 'PRIJATELJ'

Prijatelji sutra slave petnaesti rođendan

Objavljeno prije

UOSI Prijatelj, -gal.75%

Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj Metković u petak, 29. lipnja 2018. godine svečano obilježava 15. Obljetnicu postojanja Udruge.

Presjek aktivnosti kroz programe i projekte od 2003.-2018. godine prezentirat će Ante Puljević, predsjednik Udruge, Nikola Popovac, izvršni direktor, Marina Mustapić, voditeljica projekta Osobni asistent i psihosocijalne podrške te Danijela Raić, upraviteljica Zaklade Neretvansko srce.

Na svečanom predstavljanju koje će se održati na imanju restorana Adria s početkom u 11:00 h biti će prisutni predstavnici Gradova Metković, Opuzen i Ploče, Centra za socijalnu skrb Metković i Ploče, predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te predstavnici odgojno-obrazovnih institucija i udruga iz Metkovića, Trogira, Sinja i Splita.

Okupljanje uzvanika je u prostorijama Udruge Prijatelj u 10:00 h.

Tekst: Udruga osoba s invaliditeom Prijatelj

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije