Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
GAZ Benz 1200x400px

REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA DUNEA

Predstavljen Prvi poziv za dostavu projektnih prijedloga Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027.

Objavljeno prije

Predstavnice Regionalne agencije DUNEA predstavile su danas Prvi poziv za dostavu projektnih prijedloga u sklopu Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027.

Na radionici su sudjelovali predstavnici javnopravnih tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije koji su u tijeku pripreme novih projekata na otvorenom pozivu. Predstavljene su specifičnosti poziva, intervencijska logika, potrebna dokumentacija, kategorije troškova kao i novosti novog programskog razdoblja.

Informativna radionica održana je u sklopu projekta ‘Znanjem do EU fondova’ kojim Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Knjižnica organizira akciju ‘Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine’

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković organizira akciju Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine u petak, 29. rujna 2023. godine.

Povodom Dana GKM, koji se obilježava 30. rujna, na dan osnivanja Narodne čitaonice u Metkoviću 1873. godine, a u sklopu obilježavanja 150 godina od osnutka Čitaonice i 10 godina u novim prostorima, organizirali smo akciju Svrati i vrati!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije