Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

IZGORJELI ALATI I MATERIJAL

Požar u kotlovnici Policijske postaje – šteta oko 50 tisuća eura

Objavljeno prije

Požar u kotlovnici PP Metković, JVP Metković

Večeras je, po do sad nerazjašnjenim okolnostima, došlo do požara u kotlovnici Policijske postaje Metković. Odmah po dojavi na teren su izašli djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Metković, no zbog osjetljivosti objekta moralo se čekati do iskapčanja napona iz sustava električne energije.

Prema riječima Ante Vukovića, voditelja firme koja radi na renoviranju Policijske postaje, kotlovnica im je služila kao skladište, te je po njegovoj procjeni u požaru uništeno materijala i alata u vrijednosti oko 50 tisuća eura.

Sveznalica 7400xXpx

Više informacija donosimo u službenom izvješću.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Obavljajući posao blagajnika pronevjerio novac

Novac koji mu je povjeren zadržao je za sebe, umjesto da ga položi na žiro račun trgovačkog društva u kojem je bio zaposlen

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 56-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo pronevjere.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni, kao zaposlenik trgovačkog društva u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, tijekom 2021. godine prisvojio 2.485,20 eura.

Obavljajući poslove blagajnika, odgovoran za preuzimanje i evidentiranje gotovinskih uplata i isplata društva, te polaganja novca na žiro račun, za sebe je zadržao dio novca koji mu je povjeren u radu od strane poslodavca.

Sveznalica 7400xXpx

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije