Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Potpisani ugovori o zajedničkom financiranju dodatnih medicinskih timova u turističkoj sezoni

Objavljeno prije

U palači Ranjina župan Nikola Dobroslavić potpisao je danas Ugovore o zajedničkom financiranju dodatnih medicinskih timova u turističkoj sezoni 2024. godine s općinama i nadležnim Domovima zdravlja.

U cilju povećanja standarda zdravstvene zaštite turista, a temeljem zahtjeva struke i dogovora s predstavnicima lokalne samouprave, Dubrovačko-neretvanska županija je kao koordinator projekta odredila lokaciju i način pružanja pojačane zdravstvene zaštite. Dodatni medicinski timovi će se organizirati tijekom srpnja i kolovoza 2024. godine, i to:

Područje grada Dubrovnika

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Dubrovačko-neretvanska županija će također i ove godine financirati dva (2) dodatna medicinska tima pri Domu zdravlja Dubrovnik, a koji se odnose na ambulantu u Staroj gradskoj jezgri i za područje otoka Lopuda. Tim će činiti liječnik i medicinska sestra/tehničar.

Općina Mljet

RENT-A-CAR M 740

Dubrovačko-neretvanska županija i Općina Mljet zajednički će financirati jedan (1) dodatni medicinski tim pri Domu zdravlja Dubrovnik (ambulanta Mljet) kojeg čine liječnik i medicinska sestra.

Općina Ston

Dubrovačko-neretvanska županija i Općina Ston zajednički će financirati jedan (1) dodatni medicinski tim pri Domu zdravlja Dubrovnik (ambulanta Ston) kojeg čine liječnik i medicinska sestra.

Grad Korčula i Općina Lumbarda

Dubrovačko-neretvanska županija, Grad Korčula i Općina Lumbarda zajednički će financirati dva (2) dodatna medicinska tima pri Domu zdravlja Korčula u Korčuli kojeg čine liječnik i medicinska sestra.

Općina Orebić

Dubrovačko-neretvanska županija i Općina Orebić zajednički će financirati jedan (1) dodatni medicinski tim pri Domu zdravlja Korčula (ambulanta Orebić) kojeg čine liječnik i medicinska sestra.

Općina Trpanj

Dubrovačko-neretvanska županija i Općina Trpanj zajednički će financirati jedan (1) dodatni medicinski tim pri Domu zdravlja Korčula (ambulanta Trpanj) kojeg čine liječnik i medicinska sestra.

Grad Ploče

Dubrovačko-neretvanska županija i Grad Ploče zajednički će financirati jedan (1) dodatni medicinski tim pri Domu zdravlja Ploče kojeg čine liječnik i medicinska sestra.

Općina Vela Luka

Dubrovačko-neretvanska županija i Općina Vela Luka zajednički će financirati jedan (1) dodatni medicinski tim pri Domu zdravlja “Dr. Ante Franulović” Vela Luka kojeg čine liječnik i medicinska sestra.

Općina Lastovo

Dubrovačko-neretvanska županija i Općina Lastovo zajednički će financirati jedan (1) dodatni medicinski tim pri Domu zdravlja “Dr. Ante Franulović” Vela Luka (ambulanta Lastovo) kojeg čine liječnik i medicinska sestra.

Općina Slivno

Dubrovačko-neretvanska županija i Općina Slivno zajednički će financirati jedan (1) dodatni medicinski tim pri Domu zdravlja Metković kojeg čine liječnik i medicinska sestra.

Grad Opuzen

Dubrovačko-neretvanska županija će financirati jedan (1) dodatni medicinski tim pri Domu zdravlja Metković (ambulanta Opuzen) kojeg čine liječnik i medicinska sestra.

Za navedeni model utrošit će se ukupno 105.188 eura.

U tom iznosu Dubrovačko-neretvanska županija sudjeluje s 52.340 eura, Ministarstvo turizma i sporta s iznosom od 27.294 eura, gradovi i općine sudjeluju sa sveukupnim iznosom od 25.554 eura.

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije