Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

FESTIVAL URBANE GLAZBE

Počela prodaja ulaznica za Mostar Summer Fest!

Objavljeno prije

Nakon objave programa Mostar Summer Festa, festivala urbane glazbe koji se ove godine održava 13. i 14. rujna 2013.  na SC Kantarevac u Mostaru, mnogi su se već predbilježili za svoju ulaznicu, a danas su organizatori objavili koje su ulaznice dostupne i po kojim cijenama.

MOSTAR_SUMMER_FEST_plakat„Ulaznice smo pustili u pretprodaju, tako da već od danas možete kupiti jednodnevnu ili festivalsku ulaznicu za Mostar Summer Fest. Festivalska će ulaznica biti dostupna samo u pretprodaji do nedjelje 8. rujna u 24:00h i stoji 20 KM te vam omogućava ulazak na obje večeri Festa, dok ćete za jednodnevnu ulaznicu u pretprodaji izdvojiti 12 KM, a na dan koncerta 15 KM.“, objavili su organizatori Festivala.

Također naglašavaju da će vrata Festivala oba dana biti otvorena već od 18:00h gdje su za sve posjetitelje pripremili interaktivnu Chill out zonu u kojoj ćete moći popiti pivo u relaksirajućem lazy bagu, zaigrati zanimljivu igru i mnogo toga što će nam tek otkriti putem službene stranice Festivala i Facebook fan stranice Mostar Summer Fest.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

>> Želiš biti dio organizacije festivala?

Ako želite kupiti kartu, to možete učiniti na sljedećim mjestima:

GALA HOME 740px

MOSTAR:

 • Maraschino Bar (Mepas Mall)
 • Lounge bar BAZZA
 • Klub Kariola
 • Lounge bar Black Pearl
 • Caffe Duradžik (Tabhana, Stari grad)
 • Caffe Bar Caffe Publika
 • Caffe Coco Loco
 • Caffe Pink

ČAPLJINA: Caffe bar Hennesy

LJUBUŠKI: Caffe Galerija Kerametal

ČITLUK: Caffe Evergreen

ŠIROKI BRIJEG: Caffe Big Ben

 

Podsjetimo, na Mostar Summer Festu nastupaju

Petak, 13. rujna 2013.

 • Siledžije (BiH)
 • Zoster (BiH)
 • Hladno pivo (HR)

Subota, 14. rujna 2013.

 • Pešes (BiH)
 • S.A.R.S. (RS)
 • TBF (HR)

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

NAKON SVEGA NEKOLIKO MJESECI

Eurowings ukinuo liniju od Düsseldorfa prema Mostaru

Objavljeno prije

Eurowings

Iako su svi letovi bili popunjeni, njemački prijevoznik Eurowings odlučio je kako će iduće godine ugasiti liniju iz Düsseldorfa prema Mostaru.

To su za Večernji list potvrdili sugovornici iz Zračne luke Mostar, a na pitanje mogu li to u Eurowingsu uraditi s obzirom na potpisane ugovore, rečeno je kako im aktualni ugovor to omogućuje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Oni su ovu odluku donijeli jer zrakoplov koji dolazi u Mostar namijenjen je za kraće letove i nije im se isplatilo ostaviti ga na liniji prema Mostaru. Planovi su bili da će osigurati veći zrakoplov prema Mostaru, ali se to nije dogodilo. S druge strane, potvrđeno je kako se nastavljaju letovi prema Stuttgartu, tako da ćemo barem na taj način ostati povezani s Njemačkom, – rekli su za Večernji list iz Zračne luke Mostar.

Inače, ove linije su uspostavljene zahvaljujući subvencijama koje je osigurala Vlada HNŽ-a, a sada je pitanje hoće li se subvencije smanjiti s obzirom na to da je jedna od dviju linija prema Njemačkoj ugašena.

GALA HOME 740px

Iz Zračne luke Mostar izrazili su žaljenje zbog ovakvog postupka Eurowingsa te su izrazili nadu kako će u budućnosti doći do uspostave novih linija.

Tako je Zračna luka Mostar ostala na samo dvije redovite linije. Osim Stuttgarta, operativna ostaje i zračna linija sa Zagrebom. I ona opstaje zahvaljujući isključivo subvencijama koje daje Vlada Federacije BiH.

Inače, zračna linija Mostar – Zagreb znatno je slabija nego što je slučaj s letovima za Njemačku i ovaj projekt neće biti održiv bez nastavka subvencija. Ako uskoro ne dođe do velike promjene u načinu rada i poslovanja Zračne luke Mostar, ova institucija bi se mogla naći u velikim problemima.

Veliki pad broja putnika je zabrinjavajući i pitanje je kako će mostarska zračna luka funkcionirati iduće godine ako se ovaj trend nastavi.

Sugovornici Večernjaka su zabrinuti za budućnost Zračne luke Mostar te dodaju kako se trenutačno najveća nadanja polažu na charter-letove kojima putnici dolaze u Međugorje.

– Vjerski turizam nešto je što nam je u prošlosti donijelo rekordne brojke i ponovno se vraćamo tim angažmanima. Nadamo se kako ćemo se vratiti na razinu na kojoj smo bili prije nekoliko godina, a to je oko 100.000 putnika. Bit će potrebno mnogo napora da se to ostvari, ali moramo ići u tome smjeru. Svaki drugi scenariji znači velike probleme u radu Zračne luke i urušava sustav koji je izgrađen upravo u godinama kada smo najbolje poslovali, – zaključili su sugovornici Večernjaka.

Inače, u Zračnu luku Mostar posljednjih su godina uloženi milijuni maraka. Zastoj u poslovanju značio bi kako te investicije propadaju. To je dodatni razlog da se ozbiljnije pristupi rješavanju problema u ovoj instituciji i da se konačno krene s iskorištavanjem potencijala koje ima Zračna luka Mostar.

Piše: M. Karačić / VečernjiList.ba

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije