Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRVI DAN FESTIVALA SLOBODAN ZA SVE

Četiri nastupa koja ne smijete propustiti na Mostar Summer Festu

Objavljeno prije

Iščekivanje se primaklo kraju i još nas sasvim malo dijeli do otvaranja festivalskih kapija ovogodišnjeg Mostar Summer Festa. Programska shema izvođača je raznolika, a organizatori su se potrudili da glazbeni apetit svakog posjetitelja bude zadovoljen. Bilo da ste za tvrđi gitarski zvuk ili za moderan hip hop, na Mostar Summer Festu ćete utažiti svoje žedno uho, a mi vam donosimo četiri nastupa koja nikako ne smijete propustiti.

Galija

Poznati po fantastičnim nastupima i s preko četrdeset godina karijere, Nišlije su bend koji je favorit na svakom festivalu u regiji. Na Mostar Summer Fest dolaze premijerno, a na festivalu ćemo imati priliku da čujemo sve one bezvremenske hitove: Noć, Da me nisi, Još uvek sanjam, Kada me pogledaš, Na tvojim usnama, Kotor, Digni ruke…

Cunami Flo

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovaj sarajevski reper osvojio je Bosnu i Hercegovinu i regiju gotovo na prepad. I to za svega par godina. Hitovi mu na youtubeu broje milijunske preglede, a himna Klizim po mahali obara sve rekorde s više od deset milijuna pregleda. Beskompromisan i energičan, britkog jezika i jedinstvenog flowa, Cunami Flo je trenutno najvruća regionalna rap zvijezda.

Brkovi

Frontmen Brkova Shamso 69 rođeni je Mostarac, koji uvijek u svom rodnom gradu napravi koncert za pamćenje. Vjerojatno najveći bend koji je nastao u regiji u zadnjih petnaest godina, Brkovi iza sebe imaju 7 studijskih albuma, jednu kompilaciju i stotine rasprodanih koncerata, te jednu posebnost: jedini su koji su u svom zvuku spojili turbofolk i punkrock, a da to stvarno funkcionira i ima smisla.

Vojko V

Prošao je Dječake i Kišu metaka, pa zaplovio u solo vodama. I to kako. Hitovima Ne može, Kako to, Pasta Italiana, Zovi čovika i drugima, regiju je osvojio dok si rekao keks. Najtalentiraniji hrvatski reper nema problema s bilo kojom metrikom, a stil mu je toliko jak da njegov rap može iznijeti i Tončija Huljića na huljofonu. A tek je uživo fenomenalan.

Mostar Summer Fest će se održati 2., 3. i 4.9., a ulazak je prvog dana festivala (četvrtak 2.9.) slobodan za sve. Na festivalu će nastupiti Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Cunami Flo i mnogi drugi.

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije