Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

PRIGODNE CIJENE NA SVE VINSKE DEGUSTACIJE

Pelješkom mostu nazdravite uz čašu vrhunskog Terra madre vina!

Objavljeno prije

Otvorenje dugoočekivnog mosta koji spaja krajnji jug Hrvatske, između mjesta Komarna na kopnenoj strani i mjesta Brijest na poluotoku Pelješcu, s nestrpljenjem iščekuju svi stanovnici juga Lijepe naše.

Povodom svečanog otvorenja u utorak, 26. srpnja, vinarija Terra madre u Komarnoj, pripremila je prigodne cijene na sve vinske degustacije kao i vrhunsku ponudu ekoloških vina. U razdoblju od 25. do 27. srpnja za svi posjetitelji koji se odluče provozati do novog mosta mogu svratiti na to najmlađe vinogorje u Hrvatskoj, te uživati u pogledu uz čašicu vrhunske kapje s kamena.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Zahvaljujući jedinstvenim, osunčanim i prozračnim položajima, na Komarni se provodi certificirana ekološka proizvodnja. To je dodatni razlog zašto je Komarna tako jedinstvena i zanimljiva vinska regija a vina koja daje, brzo su se afirmirala na domaćem tržištu.

Ako ste u potrazi za vrhunskim vinima u kojima želite uživati gledajući u vinograde koji se pod suncem pružaju prema moru, Vinarija terra madre Vaše je novo odredište i ono kojemu ćete se sigurno iznova vraćati.

Sveznalica 7400xXpx

MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

Gradonačelnik Dalibor Milan posjetio metkovske udruge ‘Prijatelj’ i ‘Leptirići’

Objavljeno prije

Na današnji dan, 3. prosinca obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Tim povodom gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan posjetio je dvije metkovske udruge koje brinu o osobama s invaliditetom – Udrugu osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ i Udrugu cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’.

– I ovim putem želim ponovo čestitati svim članovima, djelatnicima, volonterima, terapeutima i asistentima ovih udruga jer su provedbom svojih projekata i aktivnosti dali ogroman doprinos u poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom na području našega grada i okolice! Zbog svoga rada, naše udruge su prepoznate širom Hrvatske i na to smo ponosni! Hvala vam na odličnoj suradnji koju smo imali dosad i koju nastavljamo i u budućnosti jer cilj nam je isti – raditi na uključivanju osoba s invaliditetom u društvo, poboljšavati njihov položaj te poticati empatiju i svijest kod ljudi. Iako se danas obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom, nastavimo svi skupa pridonositi da svaki njihov dan bude kvalitetan i ispunjen, – poručio je gradonačelnik Milan.

Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježava se 3. prosinca svake godine s osnovnim ciljem razumijevanja pitanja invaliditeta i mobiliziranja podrške za ostvarenje dostojanstva, prava i dobrobiti osoba s invaliditetom te poboljšanja kvalitete njihovog života. Na taj se način ublažavaju posljedice socijalne isključenosti, ali i senzibilizira javnost na prisutnost osoba s invaliditetom u zajednici i probleme s kojima se svakodnevno susreću.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije