Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

METKOVIĆ

Održana javna tribina „Droga-alkohol, te njihov utjecaj na društvo u cjelini“

Objavljeno prije

predavanje-droga-alkohol-metkovic-2

Nakon Dubrovnika, javna tribina „Droga-alkohol, te njihov utjecaj na društvo u cjelini“ održana je jučer u prepunoj dvorani GKS-a u Metkoviću. Tribinu je organizirala Služba policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, čiji je cilj bio preventivno djelovati na mlade te ih upoznati sa svim opasnostima koje izaziva zlouporaba opojnih sredstava.

O preventivnim i represivnim aktivnostima koje Policijska uprava dubrovačko-neretvanska poduzima kada je u pitanju zlouporaba droge i alkohola kao i sa problemima do kojih dolazi zbog konzumacije opijata govorili su policijski službenici Službe policije Denis Pavela i Antonijo Crnčević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kao posebni gosti tribine, srednjoškolcima su se obratili Katarina i Zoran Kujundžić, bračni par bivših ovisnika, koji su svjedočili o vlastitom iskustvu s teškim drogama. U svojoj priči dotakli su se grubih detalja višegodišnje ovisnosti koju su pobijedili zahvaljujući odlasku u komunu.  Na kraju izlaganja pozvali su mlade da izaberu život bez droge jer je droga jedna velika prevara, – stoji u priopćenju PU Dubrovačko-neretvanske.

predavanje-droga-alkohol-metkovic-1

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije