Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FORUM ŽENA SDP-A METKOVIĆ

Održana akcija ‘Omiljeni cvijet Ane Rukavine’

Objavljeno prije

Omiljeni cvijet Ane Rukavine, Foto - Facebook - SDP Metković (1)

Foto: Facebook / SDP Metković

Danas je ispred pošte u Metkoviću uspješno provedena humanitarna akcija Omiljeni cvijet Ane Rukavine u organizaciji Foruma žena SDP-a Metković. GO SDP Metković se zahvaljuje svim građanima koji su svojim prilozima podržali ovu humanitarnu akciju.

Sveznalica 7400xXpx

Omiljeni cvijet Ane Rukavine je izvorna humanitarna akcija Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a koja se provodi već nekoliko godina kako bi SDP što uspješnije doprinio radu Zaklade i ostvarenju njenih ciljeva.

– Humanitarnom prodajom tulipana dajemo doprinos razvoju Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, ali želimo i osvijestiti građane o važnosti ostvarenja cilja da se što većem broju oboljelih pruži adekvatno liječenje i osigura šansa da pronađu podudarnog darivatelja – poručuju iz GO SDP-a Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije