Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Od četvrtka do ponedjeljka zatvoren izlaz iz Ulice Matije Gupca na Put Narone, počinju radovi u ulici Jasline

Objavljeno prije

Zbog odvijanja radova na EE instalacijama, koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković, izlaz iz Ulice Matije Gupca na ulicu Put Narone ( Crni put ) na dijelu uz PP Metković, će biti zatvoren od 06.10 ( četvrtak ) do 10.10 ( ponedjeljak ) .

Izlaz iz ulice će biti moguć na Zagrebačku ulicu.

Sveznalica 7400xXpx

Također, ovim putem Vas obavještavamo da ćemo započeti s radovima u ulici Jasline u sklopu izvođenja radova koji su dio projekta Aglomeracija grada Metkovića.

Radovi će se započeti 06.10.2022. a za vrijeme izvođenja radova promet navedenim dionicama je zatvoren za sav promet osim vozila gradilišta i stanara. Molimo građane da koriste alternativne pravce obilaska.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U prilogu Vam dostavljam grafički prikaz zatvorenih dionica.

Navedeni radovi će trajati do daljnjeg a javnost ćemo obavještavati o daljnjim promjenama u regulaciji prometa. Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković.

DAROVI ZA UČENIKE NIŽIH RAZREDA

Sveti Nikola razveselio učenike u Osnovnoj školi Kula Norinska

Objavljeno prije

Na radost učenika nižih razreda,  Osnovnu školu Kula Norinska danas je posjetio Sveti Nikola, a djeca su ga dočekala radosno s pjesmicom.

U razgovoru je Sv. Nikola doznao da su djeca nekad bila dobra, a ponekad baš i ne. Svojim savjetima potaknuo ih je na činjenje dobrih djela, a njihovu je iskrenost nagradio darovima.

Sveznalica 7400xXpx

Ovom prilikom Općina Kula Norinska, na čelu s načelnikom Nikolom Krstičevićem, čestita imendan svim Nikolinama, Nikolama, Nikama i Nikšama..

Donosimo nekoliko fotografija.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije