Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

MEĐUNARODNI SUSRET VINARA I VINOGRADARA

Novinar Stanislav Soldo dobio ‘Zlatno pero’ Sabatine

Objavljeno prije

Završena je Sabatina -Međunarodni susret vinara i vinogradara, koja se u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije održavala u Cavtatu. Ocjenjivana su 383 uzorka vina i jakih alkoholnih pića iz jedanaest hrvatskih županija te susjedne BiH.

Proglašeni su šampioni Sabatine, a nagrade su podijeljene za kategorije: mlada vina, otvoren vina, buteljirana vina i jaka alkoholna pića.

Među ovogodišnjim laureatima Sabatine je i novinar Slobodne Dalmacije, Stanislav Soldo, koji je dobio nagradu „Zlatno pero“ za promicanje, vinogradarstva, vinarstva i zadrugarstva.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nagrada ide u prave ruke-ističu u Zadružnom savezu Dalmacije.

Stanislav Soldo dugogodišnji je novinar Slobodne Dalmacije, a izvještava s područja Dubrovačko-neretvanske županije. Posebno su zapaženi njegovi članci o vinogradarstvu, vinarstvu, berbama, prošeku, težačkim problemima i zadrugarstvu. U svojim tekstovima ponekad je opravdano kritičan, ali često i pohvali projekte, djelovanje i radove iz domene vinogradarstva koji to zaslužuju. Posebno su zapaženi njegovi tekstovi u Slobodnoj Dalmaciji o vinogradarstvu i zadrugarstvu Pelješca i doline Neretve. U nekoliko navrata je ažurno i objektivno izvještavao sa Sabatine i Noćnjaka, stoji među ostalim u obrazloženju odluke o dodjeli nagrade Zlatno pero, novinaru Stanislavu Soldi.

Sveznalica 7400xXpx

OD 8. DO 10. PROSINCA

Dani Jegulje ovoga vikenda u Hotelu Merlot

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović po promotivnim cijenama

Objavljeno prije

Kasna jesen vrijeme je kada jegulja doseže idealnu veličinu i kakvoću te ujedno vrijeme i najvećeg lova ove neretvanske delicije. To naravno znači da je došlo vrijeme i za tradicionalne „Dane Jegulje“ u Hotelu Merlot!

„Dani jegulje“ manifestacija je koju organiziramo od 2014. godine s ciljem promocije ove jedinstvene neretvanske delicije kao i gastronomskog potencijala doline Neretve.

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović iz naše obiteljske vinarije po promotivnim cijenama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Petak 8. 12. 12-18h – Dan otvorenih vrata Vinarije Prović, posjetite našu obiteljsku vinariju u sklopu hotela, kušajte vrhunska vina te ostanite na delicijama od jegulje

Subota 9. 12. specijaliteti od jegulje dostupni su tijekom cijelog dana a od 19h večera uz muziku uživo i glazbeni Sastav Larus.

Sveznalica 7400xXpx

Noćenje u hotelu uz 35% popusta ukoliko rezervirate mjesto za ručak ili večeru.

Informacije i rezervacije

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije