Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

TRŽIŠTE USLUGA ZA EUROPSKA DIGITALNA RURALNA PODRUČJA

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali partnerskom konzorciju projekta dRural

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su na sastanku partnerskog konzorcija projekta „dRural-tržište usluga za europska digitalna ruralna područja“, koji je održan 19. i 20. svibnja 2022. godine u Cavtatu.

Na sastanku partnera projekta „dRural – tržište usluga za europska digitalna ruralna područja“ bilo je riječi o projektnim aktivnostima u narednom razdoblju. Razvijanje kompleksnih servisa, biznis modela, održivost projekta, operativnog plana, tehničkim sastancima, radionicama i poboljšanje komunikacije među partnerima kako bi se maksimizirala vidljivost dRural aktivnosti, tek su neke od tema dvodnevnog sastanka partnera dRural projekta u Cavtatu.

U suradnji sa Domom zdravlja Metković, Dubrovačko – neretvanskom županijom te Tehnologijsko – razvojnim centrom “Tera  Technopolis” iz Osijeka te partnerima iz  Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije, Grad Metković je početkom prošle godine krenuo s provedbom dRural projekta financiranog, u sto postotnom iznosu, iz EU programa “OBZOR 2020”.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Vrijednost projekta je 15.296.927,50 eura, traje do 2024. godine i namijenjen je pametnim ruralnim zajednicama, revolucionarnom projektu koji promiče holistički razvoj ruralne zajednice, održivost digitalne inovacije i socijalnu koheziju.

OD 8. DO 10. PROSINCA

Dani Jegulje ovoga vikenda u Hotelu Merlot

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović po promotivnim cijenama

Objavljeno prije

Kasna jesen vrijeme je kada jegulja doseže idealnu veličinu i kakvoću te ujedno vrijeme i najvećeg lova ove neretvanske delicije. To naravno znači da je došlo vrijeme i za tradicionalne „Dane Jegulje“ u Hotelu Merlot!

„Dani jegulje“ manifestacija je koju organiziramo od 2014. godine s ciljem promocije ove jedinstvene neretvanske delicije kao i gastronomskog potencijala doline Neretve.

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović iz naše obiteljske vinarije po promotivnim cijenama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Petak 8. 12. 12-18h – Dan otvorenih vrata Vinarije Prović, posjetite našu obiteljsku vinariju u sklopu hotela, kušajte vrhunska vina te ostanite na delicijama od jegulje

Subota 9. 12. specijaliteti od jegulje dostupni su tijekom cijelog dana a od 19h večera uz muziku uživo i glazbeni Sastav Larus.

Sveznalica 7400xXpx

Noćenje u hotelu uz 35% popusta ukoliko rezervirate mjesto za ručak ili večeru.

Informacije i rezervacije

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije