Ostanimo u kontaktu

RADOVI NA KRUŽNOM TOKU

Nova regulacija prometa na križanju Ulica Ante Starčevića, kralja Zvonimira i Matice hrvatske

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Kako napreduju radovi na izgradnji drugog kružnog toka na križanju Ulica Ante Starčevića, kralja Zvonimira i Matice hrvatske, došlo je do promjene u regulaciji prometa.

I dalje je omogućeno obilazeći oko kružnog toka u izgradnji i pored pekare Babić iz Ulice Ante Starčevića ući u Ulicu kralja Zvonimira, a za promet je otvorena i Ulica Matice Hrvatske.

METKOVIĆ VEČERAS SVIJETLI ZA VUKOVAR

Upaljene svijeće u Gradskom parku i održan prigodni program povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara

Objavljeno prije

Brojni građani večeras su izašli iz svojih domova i u Gradskom parku zapalili svijeće za žrtve Vukovara te tako odali počast gradu velikih i nikada zaboravljenih heroja.

U organizaciji UOSI ‘Prijatelj’, a ove godine i Gimnazije Metković, već petnaestu godinu zaredom obilježava se Dan sjećanja na žrtvu Vukovara pod motom I u Metkoviću Vukovar svijetli. 

U povorci sa svijećama sudjelovali su i učenici i nastavnici OŠ Stjepana Radića, OŠ don Mihovila PavlinovićaSrednje škole Metković.

U Gradskom kulturnom središtu održan je prigodni program koji su pripremile profesorice Ivanka Ujdur i Martina Pačić s učenicima, a uz njih je nastupio i Župni bend crkve sv. Ilije.

Ovim činom Metković je poslao poruku Vukovaru da se njihove žrtve nikada neće zaboraviti.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije