Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

U prvom kvizu u sklopu ‘Neretvanske kvizaške lige’ pobijedila je ekipa The Blinders

Objavljeno prije

U prvom pub kvizu u sklopu Neretvanske kvizaške lige u opuzenskom Motelu Delta pobjeda je pripala ekipi THE BLINDERS, koja je upisala 79,5 bodova te su dobili poklon bonove za popust od Amadeus II d.o.o. Ploče u vrijednosti 100, 200 ili 300 kuna te piće od Motela Delta.

Samo pola boda manje je upisala ekipa VETERANI, koji su uz piće od Motela Delta dobili i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Fooda Ljiljana. Trećeplasirana RUSKA TRIBINA sa 73 boda dobila je poklon paket sladoleda CARMEL ICE, dok je tura pića u kategoriji LAKILUZER pripala ekipi MASLIĐANI, nakon pripetavanja za deveto mjesto.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 13 ekipa, a plasmani se boduju za Neretvansku kvizašku ligu. Slijedeći kviz Delta 2, u sklopu ligaškog natjecanja igra se u subotu 5. listopada s početkom u 20 sati. Vidimo se u opuzenskom Motelu Delta!

CRVENI KRIŽ METKOVIĆ

U trećoj ovogodišnjoj akciji darivanja krvi prikupljene ukupno 24 doze krvi

Objavljeno prije

Hrvatski Crveni križ Metković organizirao je dobrovoljnu akciju darivanja krvi, koja se jutros održala u predvorju GKS-a Metković.

Trećoj ovogodišnjoj akciji darivanju krvi pristupila su ukupno 64 darovatelja, od kojih je 28 dalo krv, a 11 je novih darivatelja.

– Veliko hvala od srca svi darivateljima krvi koji su se odazvali na današnju akciju. Prijavilo ih se 64 od toga naših novih mladi darivatelja 11, krv je dalo njih 28. Hvala na strpljenju zbog novih okolnosti. Posebna zahvala Gradu na prostoru i volonterima GSS-a, – istaknuli su iz Hrvatskog crvenog križa Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije