Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

ŽUPANIJSKA LIGA

NK Neretva danas gostuje u Čibači

Objavljeno prije

NK Neretva - ilustracija

U 22. kolu prvenstva Prve županijske nogometne lige postignuti su uglavnom očekivani rezultati. Dvojac Neretva i Orebić izborili su pred svojim navijačima pobjede protiv Hajduka 1932 (6:0) i Orebić protiv Croatie 2:0.

Te dvije momčadi drže se na prvom i drugom mjestu sa po 50 bodova, a Neretva (do danas) ima utakmicu manje. Naime, momčad trenera Gorana Galova danas putuje u Čibaču Župi Dubrovačkoj, kako bi odigrala zaostalu utakmicu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Iako Župa više nije kandidat za prvaka, pred Neretvom nije nimalo lagana zadaća. Stoga treba očekivati borbenu i određenu Neretvu, momčad odlučnu da i u gostima dokaže tko je lider i tko je najbolji. Uostalom, danas Neretva može do nova tri boda, ili do ukupno 53, ali je već u nedjelju u 23. kolu slobodna, pa se Orebić pobjedom u Vela Luci opet može poravnati s Neretvom prema broju bodova,po 53. A onda, u 24.kolu Metkovci moraju u Orebić 6. svibnja na, možda, i odlučujući derbi i najvažniju utakmicu sezone. Bilo kako bilo, igrači i vodstvo Neretve vjeruju u uspjeh, kako danas u Čibači tako i do kraja sezone.

Pero Jakić

Sveznalica 7400xXpx

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije