Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OŠ STJEPANA RADIĆA

Naši učenici uspješni na Državnom natjecanju u krosu

Objavljeno prije

Foto: OŠ Stjepana Radića

Foto: OŠ Stjepana Radića

Više od 2000 mladih sportaša ovih dana pristiže u Poreč na Završnicu državnog prvenstva školskih sportskih društava gdje se očekuju zanimljivi sportski susreti u nogometu, futsalu, odbojci, košarci, badmintonu, stolnom tenisu i šahu. Među prvim natjecanjima u Poreču bilo je natjecanje u krosu.

Završnica Državnog prvenstva u krosu za učenike osnovnih škola održala se 18. i 19. travnja 2018.godine, a na završnici su nastupile ekipe školskih sportskih društava koje su, odlukom IO Hrvatskog školskog sportskog saveza, na županijskim natjecanjima bili najuspješniji i tako stekli pravo nastupa izravno na završnici prvenstva.

Između šestotinjak učenika iz svih krajeva Republike Hrvatske našla se i naša ekipa mladih natjecatelja u krosu koji su branili boje naše Dubrovačko-neretvanske županije, ali i našega grada i škole. Pod vodstvom nastavnika Borisa Brčića, prof. ekipu su činili Josip Milan, Antonio Perić, Leonardo Soldo i Karlo Gustin. U iznimno jakoj konkurenciji trčalo se 1 200 m, a unatoč maloj nezgodi koju je imao naš trkač na startu, učenici i nastavnik Boris zadovoljni su ostvarenim rezultatom. Naime, Josip Milan, najbrži trkač u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, u naguravanju na startu ostao je bez tenisice što ga nije pokolebalo već je odvažno otrčao cijelu dionicu samo s jednom tenisicom. Njemu i ostatku ekipe čestitamo u odvažnosti i upornosti, a prema njihovim dojmovima natjecanje je bilo odlično organizirano te su uživali u druženju s vršnjacima iz drugih dijelova Hrvatske.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

Osim ove ekipe, koja se natjecala u krosu, OŠ Stjepana Radića na Završnici državnog prvenstva predstavlja i ekipa rukometašica pod vodstvom nastavnice Jelene Galov, prof. pa možemo zaključiti da je ova školska godina iznimno je uspješna za naš ŠSD Predolac.

Piše uč. tjelesne i zdravstvene kulture Boris Brčić, prof.

Osnovna škola Stjepana Radića

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije