Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BRATIĆ GRMOJE KOMENTIRAO ZAPOSLENJE

Nikakvih nepravilnosti nije bilo. Ispunjavam sve uvjete – izjavio je Šiljeg

Objavljeno prije

Josip Šiljeg

Foto: Facebook

Udarne vijesti posljednjih dana zauzimaju glavni akteri Mosta, što novim zapošljavanjima svojih bližnjih, što demantijima istih. Kako i ne bi kada su na vlast došli obećanjima da će se boriti protiv upravo takvog načina vladanja.

Novi slučaj Mostovog ‘navodnog’ zapošljavanja je bratić Nikole Grmoje, koji je zaposlen u tvrtki kćeri Hrvatskih voda. Doduše, bez natječaja, kojeg nije trebalo ni biti. Cijela stvar nije prošla ispod radara oporbe, a komentar je dao i dotični bratić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Nikakvih nepravilnosti prilikom mog zapošljavanja nije bilo. Javio sam se za mjesto kao i ostalih 50 ljudi na prazna radna mjesta i dobio posao na razgovoru za posao. Ispunjavam sve uvjete, – za Dnevnik.hr je rekao Josip Šiljeg.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije