Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

BLAGDAN LEDENE GOSPE

Nikad manje posjetitelja za Župnu slavu

Objavljeno prije

Mnogi su ostali iznenađeni malim brojem štandova koji su se pripremali na Plivoru, a osjetno je manje bilo i gostiju za stolovima gdje se nudila pečena janjetina. Sjećamo se prijašnjih godina kad se pisma „orila“ na svakom kantunu a sinoć gotovo da je nije ni bilo.

Ni danas, 5. kolovoza ništa bolje, stolovi gotovo prazni, od nekadašnjih nekoliko desetaka štandova svega šest-sedam, što je i razlog ovom nikad lošijem „derneku“, ističu mještani Vida.

Razloge tome treba tražiti u dugogodišnjoj krizi u kojoj se nalazimo, održavanje Zvirićke noći, a tu je i proslava današnjeg Dana domovinske zahvalnosti u Kninu i Čavoglavama. Ne treba izostaviti ni visoku cijenu kvadrata za štand, fiskalizaciju, te ulazak Hrvatske u EU i tvrđu granicu sa BiH odakle je po tradiciji dolazio značajan broj gostiju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Usprkos svemu domaćini su priredili zanimljiv i raznovrstan program tako da zabava nije izostala.

 

GALA HOME 740px

Crni Put pobjednik devetog lađarskog dvoboja

Na devetom lađarskom dvoboju koji se veslao za Kup Kneza Domagoja nastupile su četiri ekipe od kojih se na stazi s okretima najbolje snašla ekipa Crni put. Drugoplasirani su bili lađari Troje, trećeplasirani Domagojevi gusari, dok su posljednje mjesto zauzeli Veterani 4. gardijske brigade.

Dio atmosfere možete vidjeti u foto galeriji.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije