Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

IZLOŽBA AKVARELA

‘Neretvanske konobe’ Ive Donellija u srijedu na Ljetnoj sceni GKS-a

Objavljeno prije

Na Ljetnoj sceni GKS-a Metković u srijedu, 8. lipnja s početkom u 20 sati održat će se otvorenje izložbe akvarela ‘Neretvanske konobe’, autora Ive Donellija.

Ivo Donelli rođen je u Metkoviću 1954. godine. Osnovnu školu završio je u Pločama, a potom u Splitu Školu za primijenjenu umjetnost, Odjel za kiparstvo. Pedagošku akademiju – likovni odgoj i povijest umjetnosti završio je u Splitu, a danas radi kao redovni profesor na Umjetničkoj akademiji u Splitu, na Odsjeku za konzervaciju – restauraciju.

Izložba ‘Neretvanske konobe’ održat će se povodom 600. obljetnice prvoga pisanoga spomena Metkovića. Organizator je Ustanova za kulturu i sport Metković, u suradnji s Umjetničkom akademijom u Splitu, a pod pokroviteljstvom Grada Metkovića.

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Počinju radovi u zoni autobusnog kolodvora, promet samo za stanare i autobuse

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da se izvode radovi na drugoj fazi u ulici kneza Domagoja, koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

Radovi se izvoditi u zoni autobusnog kolodvora u obje kolničke trake. Zbog suženog manevarskog prostora, promet u zoni kolodvora će biti omogućen samo za vozila stanara i autobuse.

Autobusni kolodvor će raditi sukladno dosadašnjem režimu rada.

Molimo građane da za vrijeme izvođenja radova uklone svoja vozila te koriste alternativne pravce.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije