Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

SRNA: OVO VAM NIKAD NEĆEMO ZABORAVITI!

Na poziv Darija Srne Dinamo poslao autobuse na granicu s Ukrajinom i doveo 27 djece

Suosjećamo s djecom i njihovom patnjom i ovo je najmanje što možemo učiniti, rekla je Vlatka Peras

Objavljeno prije

Na poziv i zamolbu proslavljenoga hrvatskog reprezentativca, Darija Srne i bivšeg igrača Dinama Daria ZahoreGNK Dinamo uključio se u akciju pomoći djeci iz nogometne akademije ukrajinskog Shakhtara iz Donetska.

Maksimirski klub i Zaklada GNK Dinamo ‘Nema predaje’ odmah su reagirali i priključili se organizaciji prijevoza djece iz ratom ugroženih područja, piše Jutarnji.hr.

Dva autobusa stigla su na mađarsko-ukrajinsku granicu i potom djecu dovezla do Zagreba. U ponedjeljak u večernjim satima stiglo je ukupno 27 djevojčica i dječaka te četiri člana stožera. Smješteni su u klupskom hotelu „67“ podno južne tribine maksimirskog stadiona. Klub i zaklada osigurali su djeci boravak u hotelu, hranu i ostale potrepštine.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Djeca će posjetiti zagrebački ZOO, a u srijedu ujutro krenuti prema Kaštelima u dječji dom Maestral Kaštel Lukšić gdje će biti smješteni do daljnjega.

– Suosjećamo s djecom i njihovom patnjom i ovo je najmanje što možemo učiniti kako bismo im barem djelomično pomogli u ovoj teškoj situaciji. Još jednom pozivamo na mir i nadamo se da će ovo ratno stanje što prije prestati i da će se djeca sretno i brzo vratiti svojim domovima – izjavila je predsjednica uprave GNK Dinamo i upraviteljica Zaklade GNK Dinamo Nema predaje, gospođa Vlatka Peras.

RENT-A-CAR M 740

I sam Darijo Srna, naš legendarni reprezentativac,u emotivnom je obraćanju izjavio:

– Svi znamo u kakvoj se situaciji nalazi Ukrajina i ukrajinski narod i bilo kakva vrsta pomoći, vjerujte mi, puno će im značiti. U ime mog kluba htio bih zahvaliti Dinamu koji je u ovoj teškoj situaciji napravio jako puno za Shakhtar, jako puno za djecu iz naše akademije. Zahvalio bih predsjednici Uprave, Vlatki Peras, i svima koji su bili uključeni u tu humanitarnu akciju. Velika hvala i nikad vam ovo nećemo zaboraviti – istaknuo je Srna.

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Ivano Palinić među 20 učenika s najboljim prosjekom riješenosti na državnoj maturi

Objavljeno prije

Foto: Privatni album

Maturant Gimnazije Metković Ivano Palinić među učenicima je s najboljim prosjekom na državnoj maturi, a za uspjeh je dobio i nagradu Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih.

Naime, u Ministarstvu je održana dodjela Nagrade Marin Soljačić, Nagrade dr. Ante Žužul, Nagrade za informatiku i nagrada Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih maturantima koji su ostvarili izniman uspjeh na državnoj maturi u školskoj godini 2023./2024. Ministarstvo će tako ove godine novčanim iznosom od 350,00 eura te posebnim priznanjima nagraditi najbolje maturante prema kriteriju – učenici koji su ostvarili najbolji rezultat na obveznim ispitima državne mature (najbolji prosjek riješenosti obveznih ispita na višoj, A razini), učenici strukovnih škola koji su ostvarili 100% na nekom od ispita, uz uvjet da su položili sve obvezne ispite te učenici koji su dva ispita riješili 100%, a nisu ni u jednoj od spomenutih kategorija.

Prema ukupnim ostvarenim rezultatima na državnoj maturi najbolji je Vid Šarić, maturant Gimnazije Pula. Maturant prirodoslovno-matematičkog smjera Gimnazije Metković Ivano Palinić našao se među 20 učenika s najboljim prosjekom riješenosti obveznih predmeta na maturi! Također, Ivano je ispit iz Fizike riješio s impresivnih 98,33 %.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Popis svih dobitnika nagrada Ministarstva pogledajte ovdje.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije