Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MEĐUNARODNI DAN ŽENA

Župan primio pročelnice i ravnateljice javnih ustanova DNŽ

Objavljeno prije

Povodom Međunarodnog dana žena župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i zamjenik Joško Cebalo upriličili su prijam za pročelnice županijskih upravnih odjela te ravnateljice javnih ustanova kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija.

Župan Dobroslavić uz čestitku uz Međunarodni dan žena svojim je suradnicama zaželio nastavak dobrog rada i uspješne suradnje.

‘Često kažu da su žene upornije i organiziranije i ja to mogu potvrditi i reći da sam jako zadovoljan našom županijom i vašim radom. Možemo se pohvaliti da sedam od naših devet upravnih odjela vode žene, a 73 posto ukupnog broja zaposlenih u županiji su žene’, poručio je župan Nikola Dobroslavić.

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije