Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TJEDNO IZVJEŠĆE ZA PROMET

Na području županije 34 prometne nesreće

Objavljeno prije

Policija

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježene su  34 prometne nesreće, od kojih 18 s ozlijeđenim osobama u kojima je 5 osobe teže, a 21 je lakše ozlijeđena. S materijalnom štetom zabilježeno je 16 prometnih nesreća.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 642 represivne mjere od kojih izdvajamo 320 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 35 mjera zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, 58 prekršaja nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 63 prekršaja zbog nepropisnog pretjecanja i 18 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Piše: PU dubrovačko-neretvanska

PP METKOVIĆ

Pretragom kuće pronađeno pet vrećica marihuane

Droga je pronađena u obiteljskoj kući 39-godišnjaka, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je bila namijenjena daljoj preprodaji, javljaju iz PU dubrovačko-neretvanske

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Temeljem naloga Općinskog suda u Metkoviću, tijekom poslijepodnevnih sati jučer, 26. ožujka, pretražena je obiteljska kuća na području općine Slivno, koju koristi 39-godišnjak.

Pretragom je pronađeno, i uz potvrdu oduzeto, 5 vrećica s ukupno 235,54 grama marihuane.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je droga bila namijenjena daljoj preprodaji konzumentima s područja Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, policija je protiv osumnjičenog 39-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću, javili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

 

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije