Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Monodrama ‘Jubav u vrime kupusa’, književnice Tonke Alujević

Objavljeno prije

Monodrama 'Jubav u vrime kupusa' - plakat

U petak, 26. svibnja u 20 sati u Gradskoj knjižnici Metković pogledajte monodramu ‘Jubav u vrime kupusa‘ književnice, televizijske urednice i voditeljice Tonke Alujević.

Ljubavna monodrama ‘Jubav u vrime kupusa’,  satkana  od niza duhovitih ali i potresnih i istinitih ljubavnih priča,  zamišljena je kao iskreno podsjećanje na najbolji dio nas, na pripovijedanje o ljubavi. Tonka Alujević, ostavljajući dojam snažne i nesalomljive dalmatinske žene, povest će nas na zanimljivo putovanje u svijet vječno aktualnih tema iz muško-ženskih odnosa. Humor i gra glavna su obilježja njezinog umjetničkog rada.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Tonka Alujević piše kolumne, scenarije, knjige, režira putopise i to uglavnom na čakavici. Dokumentarci kao „Mediteranski krug“ i „Pol oriha“ emitirani su na HTV-u, France 3, TV5Monde i TvThalassa. Voditeljica je i autorica putopisne emisije „Nemirni duh“.

Stalna je kolumnistica časopisa „Otvoreno more“ i „Dobra kob“, izrađuje umjetničke mozaike čiji je zanatski dio identičan toj staroj mediteranskoj tehnici, aktivni je sudionik mnogih arheoloških, hidroarheoloških, ekoloških i sportskih projekata, a također je zaslužna za očuvanje tradicijske brodogradnje i još mnogo toga.

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije