Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

EDUKACIJA U PODUZETNIČKOM INKUBATORU U PLOČAMA

Moć pričanja priča ‘Nauči osnove storytellinga i unovči svoje ideje!’

Objavljeno prije

Koliko puta ste noću ostajali budni jer niste mogli ispustiti knjigu iz ruke iščekujući zadnju scenu? Sjećate li se kad vam je padala glava od umora, a svejedno ste čekali kraj filma? Je lio uzrok svemu bila „samo dobro ispričana priča“?

Koja je razlika storytellinga i storysellinga? Koja je uopće moć priče i koliko ona ima utjecaja na naš svakodnevni život? Znate li da prosječan Amerikanac svakodnevno upije preko 100 tisuća riječi na digitalnim platformama, a njih više od 92% želi da reklama više nalikuje na priču?

Razvijanjem vještine pričanja priče, stvarate svoju publiku i kreirate vlastiti „put junaka“. Storytelling je također umjetnost, no umjesto kistovima ovdje se „crta“ rječima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Marija Pajić Bačić je dugogodišnja televizijska reporterka i vlasnica agencije za PR i medijski konzulting – „Maripa“ koja surađujući s klijentima kao što su RTL, žena.hr, Diva magazin, Zaklada Marina Čilića i dizajnerica Anamarija Asanović gotovo svakodnevno priča različite priče. Između ostalog, suorganizatorica je prvog dubrovačkog street food festivala „Bavarin“, s obzirom na to da je ova svestrana Zagrepčanka od nedavno stanovnica Dubrovnika. Također, napisala je i slikovnicu „Kapetan Ivo u lovu na dugu“ čiju je englesku verziju na svom Youtube kanalu nedavno pročitala i vojvotkinja Sarah Ferguson a pregledana je preko 100 tisuća puta.

Kako savladati tehnike pisanja i zaintrigirati publiku? Kako poziciniorati svoj brend i stvoriti emociju – samo su neka od pitanja kojima će se baviti ova radionica imena „Moć pričanja priča : Nauči osnove storytellinga i unovči svoje ideje!“

RENT-A-CAR M 740

Radionice će se održati 23. ožujka 2023. s početkom u 10 sati, u Poduzetničkom inkubatoru Ploče na adresi Crna rika 7a.

S obzirom na ograničen broj mjesta, prijave su obavezne i moguće putem poveznice, e-maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr te telefona: 020 325 594 ili 099 212 9765.

Radionica je idealna za freelancere, poduzetnike, novinare, digitalne kreatore i sve koji to planiraju tek postati. Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo u pisanju.

Svatko ima zanimljivu priču, samo ju neki bolje pričaju!

p.s. Ne trebate biti bradati djedica koji sjedi ispred kamina da bi znali što je dobra „priča“!

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije