Ostanimo u kontaktu

MINISTARSTVO ZA DEMOGRAFIJU, OBITELJ, MLADE I SOCIJALNU POLITIKU

Ministrica Bedeković tijekom posjete našoj županiji posjetila i Centar za socijalnu skrb Metković

Objavljeno prije

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković boravila je danas u službenoj posjeti Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Jutros u palači Ranjina u Dubrovniku održala je sastanak sa županom Nikolom Dobroslavićem i zamjenicom Žaklinom Marević te čelnim ljudima socijalnih ustanova s područja Dubrovačko-neretvanske županije. Ministrica je istaknula kako su se teme sastanka odnosile na poboljšanje sustava socijalne skrbi, a u tu svrhu Ministarstvo je osmislilo paket od pet mjera koje će pomoći ostvariti dobro ustrojen i optimalan sustav socijalne skrbi.

Ministrica je rekla kako je kadrovska popunjenost u Centrima za socijalnu skrb u Dubrovačko-neretvanskoj županiji na dobroj razini, te kako će se u dogledno vrijeme raditi i na osnaživanju Obiteljskog centra. Napomenula je kako je suradnja s Dubrovačko-neretvanskom županijom jako dobra, poglavito u smislu rješavanja pitanja sigurne kuće. ”Do kraja ove godine Dubrovačko-neretvanska županija će imati sigurnu kuću, naravno o detaljima ne mogu govoriti”, rekla je ministrica.

Tijekom popodneva ministrica je posjetila Centar za socijalnu skrb i Dom za odrasle osobe i rehabilitaciju u Metkoviću. Nakon kratkog obilaska ustanova uslijedilo je sastanak sa zaposlenicima.

STIGLI NOVI REZULTATI

Na području Kule Norinske dvije nove osobe pozitivne na koronavirus

Objavljeno prije

Kako nas je izvjestio dr. Miljenko Ljubić, u poslijeodnevnim satima su stigli novi rezultati testiranih osoba sa područja Kule Norinske među kojima su dvije osobe pozitivne na koronavirus.

Radi se o osobama koje su bile u kontaktu s prvozaraženim i one se nalaze u samoizolaciji.

Također, među rezultatima pristiglim u poslijepodnevnim satima su i dva ona komunalnih redara iz Ploča i oni su negativni.

Pratite Metković NEWS uskoro donosimo opširnije izvješće.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije