Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNA AKCIJA

Uz dobre vijesti o zdravstvenom stanju Željka Nuraja veseli i činjenica da je u akciji prodaje kolača prikupljeno gotovo 18 tisuća kuna

Objavljeno prije

Danas je na Trgu kralja Tomislava održana humanitarna prodaja kolača za teško ozlijeđenog Željka Nuraja i njegovu obitelj. U akciji je prikupljeno gotovo 18 tisuća kuna što će obitelji biti od velike pomoći za obnovu doma.

Marinela Dropuljić koja je pokrenula akciju, na Facebooku je objavila prikupljeni iznos, kao i dobre vijesti o zdravstvenom stanju gosp. Nuraja:

𝐃𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢,𝐝𝐫𝐚𝐠𝐚 𝐞𝐤𝐢𝐩𝐚,𝐝𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐡𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐜𝐢,𝐬 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐨𝐦 𝐫𝐚𝐝𝐨šć𝐮 𝐯𝐚𝐦 𝐣𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚𝐦 𝐯𝐞𝐬𝐞𝐥𝐮 𝐯𝐢𝐣𝐞𝐬𝐭 𝐍𝐀Š 𝐆𝐄𝐊𝐀 𝐒𝐄 𝐏𝐑𝐎𝐁𝐔𝐃𝐈𝐎.
𝐙𝐚𝐡𝐯𝐚𝐥𝐣𝐮𝐣𝐮ć𝐢 𝐯𝐚𝐦𝐚 𝐮 𝐝𝐚𝐧𝐚š𝐧𝐣𝐨𝐣 𝐚𝐤𝐜𝐢𝐣𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐞 𝐤𝐨𝐥𝐚č𝐚 𝐬𝐤𝐮𝐩𝐥𝐣𝐞𝐧𝐨 𝐣𝐞 𝟏𝟕 𝟖𝟎𝟒 𝐤𝐧.
𝐇𝐯𝐚𝐥𝐚 𝐯𝐚𝐦 𝐝𝐨𝐛𝐫𝐢 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢.
𝐒𝐯𝐨𝐣𝐮 𝐬𝐫𝐞ć𝐮 𝐧𝐞 𝐦𝐨𝐠𝐮 𝐨𝐩𝐢𝐬𝐚𝐭 𝐫𝐢𝐣𝐞č𝐢𝐦𝐚 𝐤𝐚𝐨 𝐢 𝐳𝐚𝐡𝐯𝐚𝐥𝐮 š𝐭𝐨 𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐚𝐧𝐚𝐬 𝐛𝐢𝐥𝐢 𝐮𝐳 𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐢 𝐩𝐨𝐝𝐫ž𝐚𝐥𝐢 𝐚𝐤𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐳𝐚 𝐧𝐚š𝐞𝐠 𝐆𝐄𝐊𝐔!

METKOVIĆ 600

‘Kratki espresso’ s Ninom Raspudićem u prepunoj galeriji GKS-a Metković

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Sinoć je u galeriji GKS-a u organizaciji Građanske udruge ‘Metković 600’ održana promocija zbirke kolumni Nina Raspudića ‘Kratki espresso’.

Zbirka se sastoji od dvije knjige ‘Kratki espresso 2016./2017.’ i ‘Kratki espresso 2018./2019.’, a obuhvaća 186 kolumni objavljenih u Večernjem listu.

Ovaj književnik, prevoditelj i politički analitičar, koji bi, nasmijavajući svoju publiku, mogao biti i odličan stand-up komičar, govorio je o svome blogu o svim živućim društvenopolitičkim temama iz jednog svog kuta.

Donosimo galeriju:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije