Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNA AKCIJA

Uz dobre vijesti o zdravstvenom stanju Željka Nuraja veseli i činjenica da je u akciji prodaje kolača prikupljeno gotovo 18 tisuća kuna

Objavljeno prije

Danas je na Trgu kralja Tomislava održana humanitarna prodaja kolača za teško ozlijeđenog Željka Nuraja i njegovu obitelj. U akciji je prikupljeno gotovo 18 tisuća kuna što će obitelji biti od velike pomoći za obnovu doma.

Marinela Dropuljić koja je pokrenula akciju, na Facebooku je objavila prikupljeni iznos, kao i dobre vijesti o zdravstvenom stanju gosp. Nuraja:

𝐃𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢,𝐝𝐫𝐚𝐠𝐚 𝐞𝐤𝐢𝐩𝐚,𝐝𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐡𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐜𝐢,𝐬 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐨𝐦 𝐫𝐚𝐝𝐨šć𝐮 𝐯𝐚𝐦 𝐣𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚𝐦 𝐯𝐞𝐬𝐞𝐥𝐮 𝐯𝐢𝐣𝐞𝐬𝐭 𝐍𝐀Š 𝐆𝐄𝐊𝐀 𝐒𝐄 𝐏𝐑𝐎𝐁𝐔𝐃𝐈𝐎.
𝐙𝐚𝐡𝐯𝐚𝐥𝐣𝐮𝐣𝐮ć𝐢 𝐯𝐚𝐦𝐚 𝐮 𝐝𝐚𝐧𝐚š𝐧𝐣𝐨𝐣 𝐚𝐤𝐜𝐢𝐣𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐞 𝐤𝐨𝐥𝐚č𝐚 𝐬𝐤𝐮𝐩𝐥𝐣𝐞𝐧𝐨 𝐣𝐞 𝟏𝟕 𝟖𝟎𝟒 𝐤𝐧.
𝐇𝐯𝐚𝐥𝐚 𝐯𝐚𝐦 𝐝𝐨𝐛𝐫𝐢 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢.
𝐒𝐯𝐨𝐣𝐮 𝐬𝐫𝐞ć𝐮 𝐧𝐞 𝐦𝐨𝐠𝐮 𝐨𝐩𝐢𝐬𝐚𝐭 𝐫𝐢𝐣𝐞č𝐢𝐦𝐚 𝐤𝐚𝐨 𝐢 𝐳𝐚𝐡𝐯𝐚𝐥𝐮 š𝐭𝐨 𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐚𝐧𝐚𝐬 𝐛𝐢𝐥𝐢 𝐮𝐳 𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐢 𝐩𝐨𝐝𝐫ž𝐚𝐥𝐢 𝐚𝐤𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐳𝐚 𝐧𝐚š𝐞𝐠 𝐆𝐄𝐊𝐔!

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici #OSTANITEDOMA

Objavljeno prije

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvaljuje svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika do ostanu kod kuće.

Unatoč tome što bi svatko od nas ove sunčane dane htio provesti u šetnji te uživati u prirodnim ljepotama, ovu su subotu ulice, trgovi, parkovi, šetnice diljem naše Županije bili prazni.  I HVALA VAM NA TOME!

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ostali kod kuće. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to. Sada je ipak važnije da svi slušamo upute stručnjaka jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19.

Policijski službenici obilazili su danas sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati te su provjeravali da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a s tim aktivnostima će nastaviti.
Pozivamo sve građane da i današnju nedjelju provedu kod kuće, a one koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.

Zahvaljujemo svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika.

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici i OSTANITE DOMA!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije