Ostanimo u kontaktu

MILAN ISTAKNUO KANDIDATURU

Dalibor Milan zatražio povjerenje građana za novi mandat ‘U ovom trenutku u Metkoviću se izvode radovi od preko 600 milijuna kuna’

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan prilikom obilaska radova u Jadranskoj ulici istaknuo je kandidaturu za novi mandat na mjestu gradonačelnika Metkovića, sa svojim zamjenikom Robertom Dokom.

– U ovom četverogodišnjem razdoblju mislim da je Metković bio zaista jedno veliko gradilište. U ovom trenutku u Metkoviću se izvode radovi od preko 600 milijuna kuna. Mislim da se nikada, ni u novijoj ni u starijoj povijesti Metkovića nije toliko radilo u gradu Metkoviču.

Svoju dužnost smo obnašali časno. Uvijek nam je bio javni interes ispred privatnog. Mogao sam ići i u Hrvatski sabor, ali nisam to učinio kao moji prethodnici, želim nastaviti raditi u gradu Metkoviću za dobrobit svih građana grada Metkovića.

Pozivam sve građane grada Metkovića da nam pruže još jednu priliku i da zajedno iskreno i odgovorno nastavimo upravljati ovim gradom, – istaknu je Milan te se zahvalio svim gradskim uposlenicima, kao i građanima Metkovića koji doprinijeli toj zajedničkoj sinergiji za boljitak grada Metkovića.

Kako novim zakonom grad veličine Metkovića može imati samo jednog zamjenika gradonačelnika Milan se zahvali Damiru Raiču na dobroj suradnji te istaknuo kako on i dalje ostaje u njegovom užem timu.

APSOLUTNA POBJEDA U PRVOM KRUGU

Dalibor Milan zahvalio građanima na potpori: blizu 10 vijećnika i pobjeda od 60% glasova birača – prvi su neslužbeni rezultati

Objavljeno prije

Dalibor Milan  večeras je zakoračio u novi mandat na čelu grada Metkovića, sa zamjenikom Robertom Dokom.

Po prvim neslužbenim rezultatima Milan je osvojio 60 posto glasova za mjesto gradonačelnika te blizu 10 vijećničkih mjesta, što je dosad najbolji rezultat HDZ-a u gradu Metkoviću.

Čestitamo Daliboru Milanu i Robertu Doki i donosimo pobjedničku izjavu…

Po prvim neslužbenim rezultatima za župana DNŽ Nikola Dobroslavić (40%) i Božo Petrov (21%) idu u drugi krug.

Gradsko vijeće Grada Metkovića podijeljeno je na listu HDZ-a sa 52%, Mosta 30% i listu Maše Plećaš Gabrić sa 8%.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije