Ostanimo u kontaktu

GRADONAČELNIK OBIŠAO RADOVE U JADRANSKOJ ULICI

Milan: U Jadransku smo ukupno uložili 15 milijuna kuna, uz asfaltiranje ulica je dobila Vrtić, dječje igralište i igralište s umjetnom travom

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan sa svojim timom jutros obišao radove u Jadranskoj ulici gdje je završena druga faza asfaltiranja vrijedna 2,4 milijuna kuna, dok ukupna vrijednost radova iznosi 10 milijuna kuna.

– Nakon 40 godina stanovnici Jadranske ulice su dobili ono što su tražili. Kako su mi ljudi rekli, brojni gradonačelnici prije mene su to obećavali, ali evo, ili nisu znali, ili nisu htjeli, ja i moj tim smo im to napravili. Ova ulica će biti zaista kakva treba biti svaka ulica u ovom gradu. Širina ulice je 10 metara sa nogostupima, kanalizacijom, odvodima i rasvjetom.

Ali to nije sve što smo uložili u Jadransku ulicu. Gradimo vrtić, postavljena je umjetna trava na igralištu ONK Metković i rekonstruirali smo dječje igralište. Dakle, ukupno smo u ovu ulicu uložili 15 milijuna kuna, – istaknuo je Milan.

Na ponos tog projekta Milan je upravo u toj ulici odlučio istaknuti svoju kandidaturu za novi mandat na mjestu gradonačelnika Metkovića. Čitaj više….

APSOLUTNA POBJEDA U PRVOM KRUGU

Dalibor Milan zahvalio građanima na potpori: blizu 10 vijećnika i pobjeda od 60% glasova birača – prvi su neslužbeni rezultati

Objavljeno prije

Dalibor Milan  večeras je zakoračio u novi mandat na čelu grada Metkovića, sa zamjenikom Robertom Dokom.

Po prvim neslužbenim rezultatima Milan je osvojio 60 posto glasova za mjesto gradonačelnika te blizu 10 vijećničkih mjesta, što je dosad najbolji rezultat HDZ-a u gradu Metkoviću.

Čestitamo Daliboru Milanu i Robertu Doki i donosimo pobjedničku izjavu…

Po prvim neslužbenim rezultatima za župana DNŽ Nikola Dobroslavić (40%) i Božo Petrov (21%) idu u drugi krug.

Gradsko vijeće Grada Metkovića podijeljeno je na listu HDZ-a sa 52%, Mosta 30% i listu Maše Plećaš Gabrić sa 8%.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije