Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

SMOTRA DRAMSKIH AMATERA

Metkovci u Vodicama kao predstavnici županije

Objavljeno prije

dubravka-crnojevic-caric

Metkovsko amatersko kazalište (MAK) predstavljat će Dubrovačko neretvansku županiju na ovogodišnjoj 54-toj Smotri dramskih amatera Hrvatske koja će se održati u Vodicama od 23-25. svibnja. Odluka je to selektorice Dubravke Crnojević Carić nakon održane županijske Smotre u Metkoviću 29. ožujka gdje su nastupila tri amaterska ansambla: Lero iz Dubrovnika, AKO iz Opuzena i MAK iz Metkovića.

DSC_0016

U svojoj odluci magistrica Carić naglasila je kako je oduševljena glumačkim rolama vrijednih metkovskih amatera koji se mogu nositi sa profesionalcima. Posebno je naglasila redateljski uradak Gorkog Dumanića koji je komediju Milana Grgića „Nedaj se Njofra“ izvrsno uklopio u današnje vrijeme i naše prilike. Istaknula je kako su za nju Metkovci veliko iznenađenje koje će sigurno biti prepoznato na daskama državnog natjecanja. Za ovaj uspjeh zaslužni su glumci MAK-a: Željka Bulić Petrović, Romana Čović, Vinko Vuković Liska, Damir Dado Kozarić, redatelj Gorki Dumanić te ispicijentica Jadranka Bulić. Selektorica Carić je naglasila kako je zadovoljna prijemom i organizacijom Smotre.

Prvotravanjska šala!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije