Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

TEKTONSKE PROMJENE NA POLITIČKOJ SCENI U METKOVIĆU

Nakon što je Grmoja jutros otkrio premoć Mosta u Metkoviću, u poslijepodnevnim satima dogovorena koalicija jedinstva

Objavljeno prije

Krešimir Kuran, Dalibor Milan

Nakon što je na jutrošnjoj presici Mosta NL, Nikola Grmoja otklonio sve sumnje u pobjedu Mosta na svibanjskim izborima u Metkoviću, kada je bezrezervno istaknuo da je njihova anketa jedina relevantna i da Most u Metkoviću trenutno uživa potporu 41% birača, počele su se događati tektonske promjene na metkovskoj političkoj sceni. Tim promjenama vjerojatno je kumovala i izjava gradonačelnice Katarine Ujdur, koja je također jasno poručila ‘Ako Most izgubi u Metkoviću, to bi mogao biti signal da ih je HDZ politički progutao’.

U trenucima dok ovo javljamo, u subotu, 1. travnja, u posljepodnevnim satima u Hotelu Narona u Metkoviću održan je, možemo reći, povijesni sastanak između metkovskih čelnika dviju najvećih hrvatskih stranaka, HDZ-a i SDP-a. Više detalja sa tog sastanka nismo uspjeli doznati, osim što su nam čelnici tih stranaka, Dalibor Milan i Krešimir Kuran, složno izjavili, kako je situacija ozbiljna i da se kreće u veliku koaliciju, jer jedino tako mogu dokučiti magičnu brojku ‘41‘. Za Metkovic NEWs su kratko izjavili kako Metković vapi za promjenama te da upravo koalicijom jedinstva građani Metkovića mogu uživati u svjetlijoj i prosperitetnijoj budućnosti. Kako neslužbeno doznajemo, inicijativa je krenula iz redova HDZ-a, radi budućega suživota sa biračima Mosta, kako im ne bi zamjerili na političkom apetitu.

Više detalja donosimo u službenom priopćenju koje slijedi uskoro…

Piše: Palčica Travanj

Danas je već 2. travnja, tako da možemo potvrditi da je ovo bila jedna prvotravanjska… ;)

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije