Ostanimo u kontaktu

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Medicinske sestre i zdravstveni djelatnici u Metkoviću pružili potporu prosvjedu medicinskih sestara u Zagrebu

Objavljeno prije

Povodom današnjeg prosvjeda medicinskih sestara u Zagrebu ispred Doma zdravlja u Metkoviću okupilo se medicinsko osoblje, medicinske sestre i liječnici, kako bi pokazali zajedništvo te pružili podršku iz Metkovića.

Tim povodom kratku izjavu dala je medicinska sestra Anica Majić:

– Prosvjed koji se danas  ovdje događa je podrška svim medicinskim sestrama u Hrvatskoj, da pokažemo zajedništvo i da se možemo boriti za svoja prava i jedinstvo, da se jednostavno cijeni naša struka, kao što se cijeni svugdje u svijetu, da budemo ono što jesmo, da doslovno budemo profesija, – izjavila je med. sestra Majić te se zahvalila svim liječnicima i drugim medicinskim djelatnicima na potpori.

Podsjetimo, medicinske sestre jutro su krenule s glavnog zagrebačkog trga prema Trgu sv. Marka gdje se održava prosvjed Inicijative za boljitak hrvatskog sestrinstva.

BOROVCI

Svečana misa, procesija i koncert u čast Gospi na blagdan Gospe od Zdravlja u četvrtak

Objavljeno prije

Na blagdan Gospe od Zdravlja u četvrtak 21. studenoga svečanu misu u kapeli Gospe od Zdravlja, kojoj prethodi procesija s kipom Gospe u Borovcima, u 10 sati predvodit će don Dino Prkut, župni vikar župe sv. Nikole biskupa u Metkoviću.

Večernja misa je u 17 sati, a potom u 18 sati koncert u čast Gospi. Nastupit će Borovčanke, Klapa Arija, Selma Oršulić, Maja Jerković i Igor Ivanković.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije