Ostanimo u kontaktu

ZA 100% LEGALAN METKOVIĆ

Legalizacija i po trostruko nižim cijenama

Objavljeno prije

metkovic_001

Dragi sugrađani,

iskoristite priliku koju Vam pruža Grad Metković, legalizirajte vaše objekte, od sada i po trostruko nižim cijenama.

Vaša obveza je ispuniti i predati zahtjev za legalizaciju do 30. lipnja 2013. Ako predate zahtjev u roku, pa i bez prikupljene ostale dokumentacije, za sada ste se osigurali od plaćanja kazni. Tada imate dovoljno vremena za prikupljanje potrebne dokumentacije. Također, Zahtjev uvijek možete besplatno povući.

Zahtjev za legalizaciju se predaje u Upravni odjel za prostorno uređenje do petka, 28. lipnja 2013., uz 70 kuna državnog biljega.

Gradska uprava će nastojati uskoro uvesti povoljnije komunalne naknade, a usko surađujemo i s ovlaštenim geodetskim i arhitektonskim uredima koji će sniziti svoje cijene. Svim tim mjerama omogućiti ćemo Vam čak trostruko povoljniju legalizaciju nego do sada.

Pozivamo Vas na sastanak u Zgradu političkih stranaka u srijeda, 19. lipnja 2013. u 21 h, gdje ćemo vas o svemu detaljnije informirati, a imati ćete priliku dobiti primjer Zahtjeva za legalizaciju, i ispuniti ga uz našu pomoć.

Za vaše upite otvorili smo poseban broj za kontakt centar za legalizaciju pri gradskoj upravi: 097/681-0-200.

Pomoći ćemo vam da kroz proces legalizacije prođete povoljno i uspješno! Predajte svi zahtjev za legalizaciju – ostvarimo zajedno 100% legalan Metković!

 

Božo Petrov,
Gradonačelnik

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije