Ostanimo u kontaktu

Obavijest

Lažni glasovi biti će uklonjeni zbog vjerodostojnosti ankete

Objavljeno prije

stopedAnketa je pokrenuta kako bi pokazala stvarno raspoloženje građana, odnosno posjetitelja uoči predstojećih izbora. Dakle, da bi bila mjerodavna dali smo mogućnost jednog glasa sa jedne IP adrese.

Međutim, zbog kršenja tog pravila i glasanja preko lažnih IP adresa napominjemo kako će svi glasovi za koje utvrdimo da su sa lažni IP adresa biti uklonjeni od strane administratora.

 

Žao nam je, ali zbog nekorektnog ponašanja pojedinaca bili smo primorani ugasiti anketu. Cilj nam je bio prikazati stvarno raspoloženje građana uoči predstojećih izbora, međutim ovakvim ponašanjem nismo u mogućnosti pružiti vjerodostojne podatke.

Nastavi čitati
16 komentara

16 Comments

 1. ferrerro

  3. svibnja 2013. at 00:51

  haha, ovo mi je super… glasovi za Petrova se ne miču po sat vremena pa u sekundi narastu za 50…baš vjerodostojno

 2. Metkovic NEWs

  3. svibnja 2013. at 01:58

  Ovo sad je stvarni prikaz ankete. Sve IP adrese bez potpisa mreže su uklonjene, i biti će uklonjene. Tako da u buduće može biti samo sramota ako objavimo printscreenove ‘prije i poslije’.. Svakako bi naglasili da ne želimo raditi štetu nikome, tako da se nadamo da će se ovim upozorenjem smiriti strasti pojedinaca.

 3. tessa

  3. svibnja 2013. at 09:20

  Ha ha ha. Jaaao, sigurno je lazno cim Vas kandidat nije bio u vodstvu. Osobno bih zabranila pristranim ljudima drzati stanice koje bi trebale sluziti u svrhu obavjestavanja stanovnistva. Ovo je kao e-metkovic, nikako se prema clancima ne bi dalo zakljuciti tko ga drzi. Sreca pa nitko od Vas zapravo nije novinar jer ste sramotni.

 4. hr_novinar

  3. svibnja 2013. at 10:11

  @ferrerro meni je ovo isto super… glasovi Petrovu idu konstantno, a onda u pola sata glasovi za drugog kandidata putem Davida Copperfielda narastu na otprilike isto toliko.

  Kako cijelo vrijeme stojim ispred zaslona primijetih to…

 5. CiribuCiriba

  3. svibnja 2013. at 11:05

  Administratore napravili ste odličnu stvar. Jedino ispravno je, kao što ste i napravili, bilo izbrisati i anketu i lažne glasove i na taj ste način pokazali profesionalnost i zaslužili respekt posjetitelja Vašeg portala. Tko je pratio anketu, a ja jesam, evidentno je bilo da glasači Petrova, grubo kršeći stavove administratora o jednom glasu sa jedne ip adrese, su priskrbili više od 300 glasova na nepošten način. Ali ništa nova i iznenađujuće jer to i jeste u maniri Mosta, nepošteno, licemjerno i kao prave varalice. Za druge kandidate nisam primjetio da dobivaju odjednom po 100 glasova već su glasovi stizali vrlo sporo. Tako da ovaj komentar Tesse o pristranosti administratora i portala ne da nema smisla već govori o njenim pristranim, neobjektivnim i skučenim vidicima. Pozdravljam sva tri lokalna portala i Metković-NEWs i Metković.hr i eMetkovic.com, pratim ih svakodnevno i svi zaslužuju pohvalu i daljnji podstrek u radu. Žao mi je što se anketa nije mogla provesti na korektan način jer sam uvjeren da bi Jambo pobijedio sa velikom većinom glasova.

 6. brisimeiovajput

  4. svibnja 2013. at 18:24

  U trenutku dok je anketa zbilja bila vjerodostojna, od ukupno 81 glasa, 44 su bila za dr. Petrova, dok je 15 bilo za Gabrića. Nakon par sati Gabrić skače na 171. Zbilja sporo, pošteno i vjerodostojno. Citiram: “U maniri mosta nepošteno, licemjerno i kao prave varalice”. Što vas to boli, možda poštenje, iskrenost i pravda pa vas tjera na laži, obmanjivanje i vrijeđanje? Boli vas MOST! Jer ste u svom pokvarenom svijetu zaboravili da još uvijek postoje ljudi kojima je stalo do drugih i u kojima niste ubili onu ljudskost,ako uopće znate što je to. Ali niste vi krivi, marionete ne znaju razmišljati. Duboko u sebi vjerujem da znate da je MOST prava opcija,ali se bojite sami sebi to priznati. Uzmite svoj život prvi put u ruke i razmislite sami sa sobom u svoja 4 zida.
  P.S. Molim administratora da se prije ikakvog uklanjanja komentara izjasni o razlozima istog, jer ne vidim ni govor mržnje kao ni vrijeđanje. Ipak ste NEOVISAN I OZBILJAN PORTAL pa se u skladu s tim tako i ponašajte. Ugodan dan.

 7. Metkovic NEWs

  4. svibnja 2013. at 23:43

  Poštovani @brisimeiovajput, prije svega bi napomenuli kako komentari nisu tu da se brišu nego su na volju svima kako bi izjasnili svoj stav ili mišljnje.
  Stoga mislimo da smo vrlo jasni u pogledu te usluga, te ne vidimo nikakvog razloga za bilo kakvu daljnju konverzaciju glede spomenutog.
  Srdačno vaši, Metkovic NEWs.

 8. brisimeiovajput

  5. svibnja 2013. at 01:20

  Sviđa mi se vaša zamisao o slobodnim komentarima kako bi svatko mogao, kako ste naveli “jasno izraziti svoj stav i mišljenje”. No, nikako ne shvaćam tajanstveni nestanak mog prethodnog komentara te nemogućnost prijave s vlastitog profila s kojeg je isti objavljen. S obzirom da ste se već ogradili od daljnje konverzacije, odgovor nije potreban. Dovoljna će, u ovom slučaju, biti logika. Lijep pozdrav

 9. tiruriru

  5. svibnja 2013. at 01:28

  Tako to radi gospoda, svaka čast administratoru!
  Za razliku od drugih metkovskih portala, i ovaj put ste gestom kroz anketu pokazali što znači biti na usluzi širokoj publici a ne samo gurati po jednoj liniji.
  A sad bi se vratila na onaj prvi dio moje rečenice “za razliku od drugih metkovskih portala”, i zato počinjem pitanjem za sve ‘cyber’ Metkovce: Koliko vas je čitalo i komentiralo temu na forumu emetkovica koja je glasila nešto u stilu “Zabavite se uz novi metkovski portal” il’ tako nekako? Tad sam prvi put osjetila potrebu da se registriram na forum i napišem svoje mišljenje. Sad ja pitam gospodu s emetkovica ZAŠTO JE IZBRISANA TA TEMA? Ok, tema promovira drugi portal, njima se to ne sviđa i izbrisali su je, nema šta, njihov forum, njihovo (demokratsko) pravo…Ok. Ali me zanima ZAŠTO SU IZBRISALI MOJ KORISNIČKI PROFIL!?? To se i sami možete uvjeriti, svi vi koji ste skupa sa mnom neutralno komentirali tu temu.. Mislim da nema smisla da kažem više niti jednu riječ, nego samo svaka čast na metkovic newsu što nam je dao prostora da bez cenzure možemo izraziti svoje mišljenje. Kamo sreće da još pokrenete i forum, jer mislim da s vašim stavom Metković bi dobio prvi i pravi NEOVISNI forum! Želim samo reći da vas pratim od ranih dana te vas podržavam i podržavati ću dok se god budete držali sadašnjeg stava.

  A ti @brisimeiovajput si upravo slika Mosta, sam naziv ti je kukanje, cijela vaša politika je kukanje.. i ovaj pokušaj besplatne reklame vam je opet kukanje.. daj se malo potrudite pa pokušajte ponuditi ovim, kako kažete napaćenim građanima nekakav konkretan program, ili kako ste ih nazvali marionetama koje ne znaju razmišljati!!? hmm.. ne znam, to je ipak dubokoumno za mene. Vjerujte mi kada kažem da je vrlo vjerojatno da i neću izaći na izbore, jer ne znam za koga bi glasala, možda bi dala glas i vama da ste ovom gradu ponudili neki konkretan program, bilo što osim kukanja i prozivanja. Ta 4 zida su naša svakodnevnica, ali što sa vama u ta 4 zida!??

  ps. nemam namjeru nikoga vrijeđati, niti kome nanositi štetu, pogotovo ne ‘istinskim ljudima’, a naročito se nebi željela zamjeriti administratoru pa da me cenzurira.. just pure pure truth!

 10. Metkovic NEWs

  5. svibnja 2013. at 01:51

  Ne znam dali ste primijetili da su stranice danas između 15 i 18 sati bile nedostupne jer se radilo na nadogradnji sustava. Upravo smo završili provjeru svih logova, međutim u tom vremenu nismo, niti smo mogli pronaći nijednu registraciju kao ni komentar. U tom vremenu stranice nisu bile dostupne, te je stajala samo kratka, jasno vidljiva rečenica ‘Sustav je u nadogradnji, molimo vas posjetite nas malo kasnije‘. Sporna situacija se mogla dogoditi jedino ako ste se kojim slučajem registrirali i objavili komentar neposredno nakon backupa baze, pa je novim dizanjem sustava vaš komentar ostao doslovno zagubljen.
  Međutim, možda bi i povjerovali da je tako da cijeli sustav ne funkcionira na način, da kada se netko registrira, ili objavi komentar, sustav automatski šalje mail sa obavijesti o izvršenoj operaciji. O vašem slučaju nije bilo nikakvih obavijesti, tako da je svaka druga konverzacija suvišna.
  Srdačno vaši, Metkovic NEWs.

 11. brisimeiovajput1

  5. svibnja 2013. at 13:06

  Tiruriru,autogol!
  Kao prvo, pitanja gospodi s emetkovica postavi na emetkovicu! Nadalje, izuzetno si mi uljepšala dan usporedivši me s LJUDIMA iz MOSTA. U današnjem svijetu kojekakvog ološa teško je biti svrstan u grupu poštenih i kako ti kažeš ‘istinskih ljudi’. Neizmjerna ti hvala na tome. Most nema program? Evo da se ne mučiš tražiti,pomoći ću ti: most-nl.com/category/projekti/ Više nemam što za nadodati. Ugodno nedjeljno poslijepodne.

  Poštovani Metković news, predstava pod nazivom “Vaša laž za laž” je završila, a ono što se događalo iza kulisa znamo najbolje vi i ja. Vašim vraćanjem i polemiziranjem na ovu temu, pokazujete da vam nešto ne da mira.
  I za kraj jedan mali savjet; s obzirom da ste se odlučili baviti javnim pisanjem, preporučio bih vam da si uzmete tečaj hrvatskog jezika, jer ne mogu ne primijetiti greške u vašem pisanju. Naročito mi bode oči izraz “dali” koji često upotrebljavate. Ipak trebamo čuvati naše jezično blago,zar ne? Dajte si truda malo,a tada možda i dobijete kojeg posjetitelja više pa da ne morate polemizirati sami sa sobom po
  forumu. Nadam se da ćete ovo shvatiti kao dobronamjeran savjet. Lp

 12. tiruriru

  5. svibnja 2013. at 15:27

  @brisimeiovajput12345 koji dio nisi shvatio, onaj da su na emetkovicu izbrisali moj profil, ili da su izbrisali moje postove!?? ..i sad bi se ja trebala opet tamo registrirati, ili možda nešto komentirati!?? :P

 13. CiribuCiriba

  6. svibnja 2013. at 16:39

  Sve na stranu ali kandidat Mosta za gradonačelnika me posebno impresionirao. Nema dva mjeseca da je javno rekao da bi jedino pošteno bilo da gradonačelnika Metkovića biraju isključivo građani Metkovića aludirajući pritom na žitelje Hercegovine koji su prijavljeni u Metkoviću gdje rade, kao suvišne na izborima. Pa po toj logici on je kontradiktoran jer evo nije tajna da on isto ima dvije adrese na kojima je prijavljen, jedna u Rep. Hrvatskoj u Ulici Vladimira Nazora a druga lična karta koju posjeduje je iz BiH gdje je stalno nastanjen u Ulici Vlahe Bukovca br.5 Široki Brijeg. Pa sam sad zbunjen da li je on građanin Metkovića ili Širokog brijega i kao takav da li je moralno da glasa. A sad sam se još sjetio u vezi ove ankete od prije neki dan. Veliki broj glasova što je odjednom stizao za tog kandidata su možda bili glasovi iz Širokog Brijega koji su mu dali sugrađani.

 14. hr_novinar

  9. svibnja 2013. at 01:04

  Ćiribu..blablabla…

  da ti se ne trudim puno pisati, iskopirat ću ti ono što je taj isti kandidat odgovorio na facebook stranici kad ga je jedan tvoj istomišljenik pod LAŽNIM IMENOM “jedan Ante” pokušao isprovocirati. Vidim da se trudite srušiti ove mlade, ali slabo ide. Je li zato što se narod više ne da prevariti ili vam nedostaje materijala?

  Dragi Ante, bilo je već i prije sličnih komentara, na koje se nisam obazirao čekajući da konačno izađete javno s bilo čim, s čim biste pokušali pokopati MOST. Nepotpisano sam mogao očekivati od
  vas, ali sam se duboko u sebi nadao, da kad dođe vrijeme, da ćete imati bar toliko hrabrosti, da javno sa svojim imenom i prezimenom kažete što mislite. Ne smijete iz dva razloga:

  1. Jer onda nikad ne biste napisali vaše mišljenje o mojem karakteru (za to nemate hrabrosti)
  2. Zato što ni sami niste sigurni u informaciju koju imate (za to nemate znanja).

  Možda vam je moja retorika preoštra, ali osobno uvijek volim potpuno raščistiti stvari prije nego krenem s odgovorom (usput rečeno, to će se dogoditi i s dosadašnjim poslovanjem gradskog
  poglavarstva, nakon što MOST dobije izbore, jer smatram da Metkovci trebaju imati uvid u stanje koje smo zatekli pri početku rada. I naravno, da će u tom sudjelovati sve nadležne državne institucije).

  Kad biste vladali pravnim znanjem i bili upoznati s državnim zakonima Republike Hrvatske i države Bosne i Hercegovine, onda biste znali da za razliku od vaših vođa i pokrovitelja, u potpunosti poštujem sve zakone obje države, Bosne i Hercegovine u kojoj boravim dok radim, i Republike Hrvatske u kojoj prebivam. Prvo i osnovno s čim biste trebali biti upoznati, prije nego krenete s bilo kakvim osudama, jest to da termin prebivalište u Republici Hrvatskoj i boravak u Bosni i Hercegovini
  nisu sinonimi. Drugim riječima, osobe koje imaju prebivalište u Hrvatskoj imaju brojna prava, uključujući i pravo glasovanja (to jest, nalaze se u popisu birača RH), dok osobe koje imaju boravak u Bosni i Hercegovini, s time dobivaju samo mogućnost prava na rad i u skladu s tim, osobnu iskaznicu za strance, čime su limitirani u brojnim pravima koje uživaju državljani BiH s pravim prebivalištem
  u istoj državi (npr. nemaju pravo glasovanja). Ovo dragi Ante znači, da sam potpuno u skladu sa zakonima države Bosne i Hercegovine ostvario pravo na rad u istoj državi. S druge strane, budući da
  prebivam na području Metkovića, gdje živim s obitelji, ostvarujem pravo na prebivalište u Republici Hrvatskoj, bez potrebe javljanja policijskoj postaji, budući da nikad nisam na duže vrijeme otišao
  izvan teritorija Republike Hrvatske. Dakle, u Bosni i Hercegovini boravim dok radim, a u Republici Hrvatskoj prebivam, budući da tu živim. I dok osobno poštujem zakone i jedne i druge države, može li
  se to reći za vašeg pokrovitelja, koji zasad ima preko 100 kaznenih prijava?

  Ono što je u svemu ovome najviše žalosno (a što je vama uobičajeno, jer takvo pitanje i ne postavljate), jest da sam kao i mnogi drugi morao otići iz svog grada trbuhom za kruhom, nakon što sam 3 puta direktno ili indirektno odbijen. Prvi put kao nakon završenog fakulteta, drugi put nakon položenog državnog ispita u Zagrebu, i konačno treći put nakon završenog specijalističkog ispita, položenog u Zagrebu, u PB Vrapče.

  Dragi Ante, želim ti puno sreće u daljnjem životu, uz savjet da prije nego kreneš optužiti nekoga bez ikakvog dokaza i ikakvog temelja potkovanog znanjem (pa makar to bilo preko tebe naručeno od
  nekog drugog), razmisliš i upitaš se, kakav si time put sebi stvorio.

 15. CiribuCiriba

  9. svibnja 2013. at 12:36

  Hr novinar, tvoja retorika nije preoštra nego upravo suprotno, mlaka i prava splačina. Materijala za prokazivanje ima i previše. Hoćeš čuti jutrošnju top temu na ulici, u kafićima i na pjaci. Evo se saznao pravi sponzor mosta što baca jedno novo svjetlo na vašu izbornu retoriku i kampanju. Noćas je pod okriljem tame, baš kako i dolikuje otvorenoj i transparentnoj stranci, stigao POKLON za most. Kamion pun plakata, letaka i svega ostalog za kampanju uputio je sponzor barba Luka koji je dokazao kroz više desetljeća koliko mrzi Metković i Jambu. A kamion dovezli u gluho doba noći sin Zvrk i Doja. Biće da ih netko ne vidi. Za Kisu smo već čuli da vas financira ali za barbu Luku smo se noćas uvjerili da nema mira u pokušaju da svrgne Jambu. Taj jedan Ante kojeg spominješ ti je najbolje danas napisao šta su mostovci; niti ste nada, niti ste budućnost nego marijonete u službi podzemlja i sponzoruše i uprknuća od Bar(a)be Luke.

 16. maajde

  10. svibnja 2013. at 08:27

  Tatina propagandna mašinerija se zahuktala.ovaj isprdak velikog vođe po svim portalima sere protiv Mosta.Koliko je objektivan i pošten dovoljno govori činjenica da nijednom riječi nije demantirao navode o malverzacijama oko Vage ili novcem od suše već se uporno bavi denunciranjem drugih.smeta mu što čovik radi u drugoj državi,valjda zato ne smi bit kandidat za gradonačelnika. sad je najnovije otkriće veza sa barbom,ko o čemu kurva o poštenju. ekskluzivno,tatini špijuni u gluho doba noći uočili istovar propagandnog materijala . ovo najbolje govori o tim zabetoniranim mozgovima koji su od Metkovića i napravili septičku jamu i koji nas uporno drže u govnima. tipično metkovsko stanje uma

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U srpnju 90 posto više turističkih dolazaka nego u istom razdoblju lani

Objavljeno prije

Tijekom srpnja 2021. godine na području Dubrovačko-neretvanske županije ostvareno je 254.717 dolazaka, što je u usporedbi sa istim periodom 2020. godine porast od 90%. U srpnju 2021. godine ostvareno je 1.437.483 noćenja, što čini 65% više noćenja nego u istom period 2020. godine.
Najviše noćenja ostvarili su gosti iz Poljske, Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Bosne i Hercegovine i Češke.

Od početka godine do kraja srpnja ostvareno je 393.415 dolazaka i 2.070.799 noćenja. U usporedbi s istim periodom 2020. godine ostvareno je 60% više noćenja.

U usporedbi s 2019. godinom u srpnju je ostvareno 69% noćenja 2019. godine, a od početka godine do kraja srpnja 43% noćenja ostvarenih u rekordnoj 2019. godini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije