Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

'VIDI I KLIKNI' PROGRAM HAK-a

Kroz zabavno predavanje vrtićani učili o sigurnosti u prometu

Objavljeno prije

HAK u Vrtiću

Kako sigurno prijeći preko zebre, zašto treba koristiti pojas u autu te mnoga druga pitanja o sudionicima u prometu, jutros su djelatnici HAK-a, u suradnji s djelatnicima PP Metković, pokušali objasniti djeci u Centralnom dječjem vrtiću u Metkoviću.

Zainteresirana lica djece koja su pomno slušala predavače, te ručice u zraku kao znak da znaju odgovor na postavljena pitanja, kratak su opis predavanja koje je prošlo i više nego uspješno i zabavno. Djelatnici HAK-a su se potrudili da na zabavan način, s autićem u kojem su se djeca vozala, lutka Hakija, te bojanki koje su dobili na poklon, objasniti važnost pozornosti pješaka u prometu. Djeci su demonstrirali što se može dogoditi ako ne pogledaju pozorno s obje strane kada prelaze cestu, kada ne zavežu pojas u autu, kada sjede naprijed a mlađi su od 12 godina, te zašto je loše pretrčavati između dva auta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog uspješno odrađene zabavne i nadasve poučne prezentacije pravila sigurnosti u prometu, radnog naziva Vidi i klikni, djelatnici HAK-a su zahvalili i svojim mladim pomagačima iz publike od kojih su neki uživali i u vožnji HAK-ovog autića.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije