Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

USTANOVA ZA KULTURU I SPORT METKOVIĆ

Korištenje teniskih terena je i dalje besplatno, ali zbog devastacije ubuduće pod ključem

Objavljeno prije

Zbog učestale devastacije i vandalizma nad sportskom imovinom Grada Metkovića, a kojom upravlja Ustanova za kulturu i sport Metković, dana 17. veljače donesena je Odluka o stavljanju pod nadzor teniskih terena, odnosno zaključavanju istih.

Ustanova za kulturu i sport Metković Odluku je donijela zbog velikoga broja neodgovornih korisnika koji kontinuirano odlažu otpad na neprimjeren način i na neprimjerena mjesta, uništavaju mreže i klupe za sjedenje, ulaze na teniske terene s motorima i biciklima, na odgovarajući i propisan način ne čiste izmet njihovih kućnih ljubimaca itd. Zbog takve dugogodišnje eksploatacije teniskih terena (koji se svim sugrađanima ustupljuju potpuno besplatno)  nužna je njihova obnova, ali i kontrolirano korištenje!

Na području Grada Metkovića djeluje jedna teniska škola – Teniski klub Metković, udruga registrirana u svim tijelima RH te Udruga članica Športske zajednice Grada Metkovića, kojoj su kao takvoj dodijeljeni termini za sve aktivnosti na teniskim terenima. Svi ostali zainteresirani sugrađani i dalje će moći koristiti teniske terene, ali, kako je istaknuto – uz kontrolu korištenja! Naime, važno je napomenuti kako zaključavanje teniskih terena, ne znači i zabranu korištenja istih! Baš kao i dosada, korištenje teniskih terena za sve zainteresirane bit će besplatno, ali uz preuzimanje ključeva u Gradskoj sportskoj dvorani, koji se nakon korištenja terena vraćaju! Informacije o tome gdje i kako se mogu preuzeti ključevi, oglašene su i na tablama postavljenima na vratima teniskih terena.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Želimo naglasiti i kako je na dijelu sportskih objekata kojima upravlja Ustanova za kulturu i sport Metković postavljen videonadzor, a u tijeku je postavljanje istoga i na teniske terene. U skladu s tim, ubuduće ćemo, u slučaju eventualne devastacije naše imovine, a u suradnji s policijom, napraviti sve da se počinitelji otkriju te kazne.

Ipak, želimo još jednom apelirati na sve građane da zajedničkim snagama skrbimo o javnoj imovini, koja nam je svima ustupljena na korištenje. Na taj način zajednički i doprinosimo poboljšanju kvalitete treniranja sportaša starijih i mlađih uzrasta metkovskih klubova, što će, sigurni smo, rezultirati brojnim sportskim odličjima!

Ustanova za kulturu i sport Metković

DAN POLICIJE

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska osvojila prvo mjesto na malonogometnom turniru

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Povodom Dana policije na Plitvičkim jezerima odigran je malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa iz  policijskih uprava u Republici Hrvatskoj i MUP-a, a u finalu su se susrele Dubrovačko-neretvanska i ekipa MUP-a.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rezultatom 2:1 čime je postala peterostruki osvajač policijskog turnira.
Pored osvojenog prvog mjesta za najbolje pojedince turnira proglašen je Josip Stjepanović policijski službenik Policijske postaje Ston.

Pobjednička ekipa se sastojala od 8 policijskih službenika: Mate Ostojić, Ivan Marković, Robert Pijević i Pavo Čančar iz Postaje granične policije Metković, Tomislav Domić iz Policijske postaje Ploče, Boris Pavković i Dragan Volarević iz Interventne jedinice policije, već spomenuti Josip Stjepanović iz Policijske postaje Ston, a vođa ovog uspješnog tima bio je Jurica Volarević policijski službenik Interventne jedinice policije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samo natjecanje se odigralo kroz kup sistem i repesaž. U polufinalu se igralo s Policijskom upravom ličko-senjskom koju su dobili rezultatom 5:2.
Kroz cijeli turnir ekipa je uz vrhunske nogometne vještine pokazala ustrajnost, požrtvovnost i kolegijalnost što je rezultiralo još jednim pobjedničkim pokalom.

U ime svih djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovim putem želimo uputiti čestitke kolegama na osvojenom prvom mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije