Ostanimo u kontaktu

DOPRINOS RAZVOJU VOLONTERSTVA

Katica Martinac primila priznanje ispred Udruge Prijatelj

Objavljeno prije

Katica Martinac, UOSI Prijatelj, Međunarodni dan volontera

5. prosinca se obilježava Međunarodni dan volontera. Tom prilikom petu godinu za redom Udruga MI iz Splita je organizirala manifestaciju u Hrvatskom narodnom kazalištu Split, gdje je dodijelila priznanja organizacijama koje su doprinijele razvoju volonterstva.

Na prijedlog udruge Sunce iz Makarske priznanje je dobila i Udruga Prijatelj iz Metkovića. Priznanje ispred Udruge Prijatelj je preuzela Katica Martinac, educirani menadžer volontera i osoba zadužena za rad s volonterima u UOSI Prijatelj.

– Udruga Prijatelj će i dalje zagovarati volonterski rad kao plemenito i humano djelo koje obogaćuje osobu koja pruža usluge samog volontiranja, a čini korisnim i kvalitetnim cijelo društvo, ističu iz UOSI Prijatelj, te koriste priliku da zažele sretan međunarodni dan svim volonterima!

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije