Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OSNOVNA ŠKOLA DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Karlo Senta najbolji na državnom natječaju ‘Moja prva knjiga’

Objavljeno prije

Moja prva knjiga, Karlo Senta (1)

Već četrnaestu godinu zaredom Udruga Kalibra iz Karlovca provodi natječaj za najbolje autorske slikovnice pod nazivom Moja prva knjiga. To je državni natječaj za učenike osnovnih škola pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta koji uključuje pisanje i ilustriranje vlastite priče, a glavna nagrada, koju ravnopravno dijeli sedam učenika, tiskanje je slikovnice.

Ove godine na natječaj je pristiglo 726 slikovnica, što govori o velikom zanimanju za ovaj vid stvaralačkog izražavanja učenika. Članovi žirija – književnice Silvija Šesto i Sanja Pilić, predsjednica Udruge Kalibra Maja Kurs te suradnici Kalibre izabrali su najbolje i najoriginalnije slikovnice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Među prvima je izabran učenik OŠ don Mihovila Pavlinovića Karlo Senta iz 8.d razreda sa svojom slikovnicom Sreća koja je dobila sve pohvale članova žirija na završnoj radionici u Karlovcu 19. svibnja 2018. na kojoj se utvrđivala autentičnost uradaka prvoplasiranih natjecatelja. Karlova mentorica je knjižničarka Katica Salacan.

Čestitamo Karlu i njegovoj mentorici!

Sveznalica 7400xXpx

tekst/foto: Osnovna škola don Mihovila Pavlinovića

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije