Ostanimo u kontaktu

Prirodoslovni muzej Metković

Izložba akvarela “Pera” autora Ive Donellija

Objavljeno prije

ivo_donelli_deplijan_Page_1350U petak, 17. svibnja s početkom u 11:00 sati u prostoru Ornitološke zbirke Prirodoslovnog muzeja Metković otvara se izložba akvarela „Pera“ autora Ive Donellija.

Ivo Donelli je nadahnut genezom prostora svog rodnog kraja odabrao za motive svojih akvarela ptice s područja Metkovića i njegove okolice. Njegove prijašnje izložbe pokazuju koliko je vezan uz motive rijeke Neretve i močvare. Bogatstvo flore i faune predstavlja neiscrpan izvor inspiracije autoru, kojeg djetinjstvo i odrastanje neraskidivo vežu uz rodni kraj.

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije